Modni izbor dana

Model koji ćete nositi godinama nakon kupnje: Jedne traperice za dva ženstvena looka

Tijekom dana ili u večernjim satima - za chic kombinaciju nije nam potrebno puno više od ova tri modna komada.

Zanemarite horor-trend čiji se povratak stalno najavljuje i obratite pažnju na model traperica koji odolijeva prolaznim trendovima. Traperice s blago zvonolikim nogavicama, strukom koji seže baš ondje gdje najbolje laska figuri te malim džepovima s prednje strane komad su koji se isplati imati - ovakvi modeli na prvu asociraju na chic French stil, dok će izvan tog klišeja poslužiti kao modni izbor od 0 do 24, sedam dana u tjednu.

Najbolje će pristajati uz gležnjače ili cipele s niskom i/ili block potpeticom (na popularne Mary Jane cipele), ali i na bijele tenisice. Model koji nam se sviđa pronašli smo u ponudi brenda & Other Stories - traperice od organskog pamuka dostupne su po cijeni od 79 eura i u čak 12 različitih nijansi, od kojih izdvajamo klasičnu i zahvalnu plavu traper. I dok se traperice mogu kombinirati u baš svakoj situaciji i s različitim komadima u ormaru, u novoj kolekciji sestrinskog brenda H&M-a pronašli smo dvije opcije - za dnevne i večernje prilike.

image

Flare traperice & Other Stories

Košulja s voluminoznim dugim rukavima u nježno ružičastoj nijansi prigodna je za odlazak na posao - ili druženje, a kratki top s velikim detaljem cvijeta s prednje strane transformira traperice u party outfit. Nosite ga samostalno ili preko topa prebacite sako - uz cipele na petu i party torbicu.

image

Top s detaljem cvijeta (99 eura)/
traperice (79 eura)/
bluza s visokim ovratnikom (89 eura)

& Other Stories, H&M
Linker
18. travanj 2024 00:31