Gloria produkcija/Instagram
Tko zna, zna

Modna lekcija Claudije Schiffer oduševila obožavatelje: ‘Ti si naša Barbie!‘

Slavna njemačka manekenka i supermodel prije tridesetak godina nosila je modele velikih kreatora kakve sada „isfurava” glumica Margot Robbie.

Slavna njemačka manekenka i supermodel prije tridesetak godina nosila je modele velikih kreatora kakve sada „isfurava” glumica Margot Robbie.

Barbiemanija je zavladala svijetom, a glumica Margot Robbie koja u dugoočekivanom filmu glumi slavnu lutku postala je prava modna ikona današnjice. Slučajno ili ne, ali i u privatnim se situacijama u posljednje vrijeme pojavljuje u ružičastom, pa je prije nekoliko dana snimljena na aerodromu u Sydneyu odjevena u ružičasti vintage Chanelov sako, a prtljagu su joj činili putni kovčeg i neseser baš u Mattelovom stilu.

No, legendarna manekenka Claudia Schiffer na fin je način pokazala kako se to zapravo radi, objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj je u društvu prijateljice i kolegice Cindy Crawford. Obje nose Chanel, odnosno kreacije Karla Lagerfelda za sezonu proljeće/ljeto 1996. koje su bile njegova verzija casual poslovnog looka, pa se može vidjeti da je Margot gotovo do u detalja preuzela Claudijin tadašnji outfit.

„Margot Robbie ima odličan ukus”, napisao je slavni njemački supermodel uz emoji koji namiguje. Kao još jednu modnu lekciju priložila je Claudia i svoju fotografiju na kojoj nosi kreaciju iz 1994. godine, Versaceovu metalik korzet kratku haljinu s nabranim donjim dijelom, kao i fotografiju Margot u novom izdanju te haljine. „Chanelov i Versaceov look onda i sada”, dopisala je Claudia.

Fanovi su oduševljeni Claudijinom objavom i masovno smatraju da modeli puno bolje stoje njoj te da ih znatno bolje nosi. „Ti si naša Barbie”, „Trebali su te uključiti u film”, „Volim Margot, ali ti si prva i najbolja”, „Njen stilist samo gugla što je Claudia nosila”, „Provjeri nedostaje li ti što u ormaru”..., nizali su se komentari, a pridružila im se i Donatella Versace objavivši gomilu srca.

Linker
28. travanj 2024 06:32