5 kombinacija

Modne ideje za stylish zimski look potražili smo kod stilskih ikona

Pet cool stilova i pet modnih inspiracija koje planiramo nositi u hladnim zimskim danima.

Kada ih ne gledamo u glamuroznim izdanjima s crvenog tepiha, omiljene svjetske zvijezde pratimo u off-duty modnim kombinacijama koje nerijetko služe kao dobra modna inspiracija. Iako su im na raspolaganju svi dizajnerski komadi kojih se mogu dosjetiti, i slavne djevojke vole uskočiti u dobru staru klasiku - pokazuju nam da uz malo truda i dobru capsule garderobu sjajan styling možemo složiti neovisno o budžetu s kojim raspolažemo. Kako je u hladnim zimskim danima dobar look izazovnije složiti, okrećemo se celebrity izdanjima u potrazi za dodatnom inspiracijom. Ne posežemo za kompliciranim stilskim pričama - nekoliko cool detalja, klasičnih komada poput traperice ili dugog kaputa - i stylish look je na dohvat ruke. Imamo pet prijedloga!

Alexa Chung

image

Alexa Chung

Instagram

‘It‘ djevojka Alexa Chung sjajno nosi svoj britanski preppy stil uz komade kao što je sivi sako na sitne prugice kojem je dala razigrani štih u pulover uz boji na prugice. Klasične tenisice - poput slavnog Nike Cortez modela, čine ovu kombinaciju idealnom za odlaskom na poslovni sastanak ili after-work druženje.

image

Sako na tanke prugice Pull&Bear; Zalando (25,99 eura)/ pulover na prugice Mango (39,99 eura)/ tenisice Nike Cortez; Buzz

Elsa Hosk

image

Elsa Hosk

Instagram

Komade koje nosi Elsa Hosk u zimskim mjesecima vjerojatno posjedujete u svom ormaru - traperice ravnih nogavica, oversized pletivo s povišenim ovratnikom i širokim rukavima te neutralne gležnjače na petu čine brzinski stylish look, a dodatno ga začinite akcentima u zlatnoj boji.

image

Pulover povišenog ovratnika &Other Stories (99 eura)/ hoop naušnice &Other Stories (19 eura)/ traperice ravnih nogavica Arket (79 eura)

Naomi Campbell

image

Naomi Campbell

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Business kombinacija sa suvremenim zaokretom - cargo hlače u poslovnoj varijanti, ili one mrkva kroja, uparite s oversized vunenom jaknom i bezvremenskom bijelom košuljom. Cool efekt je zagarantiran - potvrdila Naomi Campbell.

image

Vunena kratka jakna Arket (199 eura)/ bijela košulja Massimo Dutti (69,95 eura)/ hlače mrkva kroja Zara (39,95 eura)

Hailey Bieber

image

Hailey Bieber

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Omiljena ‘it‘ djevojka nove generacije u hladnim mjesecima najčešće nosi baggy traperice i kožne jakne, no sviđa nam se i ova trendi kombinacija koja uključuje mini plisiranu suknju (nosite je s najlonkama ili tajicama), bijeli t-shirt iznad kojeg se nalazi pulover s V izrezom, za moderni preppy stil, te oversized kaput, posljednji modni sloj koji garantira zaštitu od hladnoće. Osim mokasinki, dobar izbor su i robusne gležnjače.

image

Kaput na vezanje Zara (129 eura)/ pulover na V izrez Zara (27,95 eura)/ mini suknja & Other Stories (89 eura)

Rosie Huntington-Whiteley

image

Rosie Huntington-Whiteley

Instagram

Manekenka i poduzetnica nam je prva inspiracija dok smo u potrazi za elegancijom i modnim minimalizmom. Ova sofisticirana kombinacija može se nositi u više prilika, od dnevnih do večernjih, a uključuje natkošulju od kože, tajice ili crne hlače zvonolikih nogavica te mokasinke s kvadratnim vrhom. Zlatni nakit dodatno će podignuti ovaj look, a široka košulja ostavlja dovoljno prostora za kombiniranje majice, košulje ili pulovera ispod nje.

image

Košulja od umjetne kože Patrizia Pepe; Zalando (297,17 eura)/ zvonolike hlače Stradivarius (19,99 eura)/ mokasinke Gia Borghini x Rosie Huntington-Whiteley; Mytheresa (268 eura)

Linker
18. travanj 2024 08:44