Trend koji ćemo pamtiti

Modne kuće odabrale boju koja će obilježiti sezonu, donosimo must have komade za proljeće

Pred nama su topliji dani, a kolekcije su preplavile boje i uzorci s kojima ove godine ne možete pogriješiti. Ipak, donosimo nekoliko savjeta za nezaboravne kombinacije.

Postoji li bolji način ulaska u modno proljeće od onoga obilježenog bojama i uzorcima? Nakon tmurnih dana i jednostavnijih kombinacija, vrijeme je za veselu i romantičnu sezonu koja otvara brojne mogućnosti, a vodeći su trend ovoga proljeća - boje! Bilo da je riječ o pastelnim ili žarkim, ako ste ove sezone u potrazi za upečatljivim kombinacijama, boje su najbolji recept. Poseban je naglasak i na tzv. color blockingu, odnosno kombiniranju različitih boja koje će u narednim mjesecima predstavljati nezaobilazan modni hit, ali i na uzorcima kao zaštitnom znaku proljetne mode.

image

Ako ste u potrazi za bojom koja će obilježiti vaše proljeće, neka to bude ružičasta.

MBS NUERNBERG GMBH

Za dnevne kombinacije najbolji su odabir komadi u pastelnim bojama koje ćete sa samopouzdanjem nositi kada idete na posao, u šetnju ili na piće s društvom.

Visoke temperature najavljuju uživanje u prirodi i u oazi vlastitoga vrta koji može poslužiti kao idealna inspiracija za poigravanje s modnim kombinacijama.

Ako ste, ipak, u potrazi za bojom koja će obilježiti vaše proljeće, neka to bude ružičasta. Naime, mnoge su modne kuće najavile kako će ovu godinu obilježiti upravo upečatljive pink kombinacije, a omiljeni će odjevni komad biti maxi suknje, idealne za romantične dnevne šetnje ili večernji glamur. Odlučite li se za model s printom ili onaj monokromatski, s maxi suknjom zasigurno nećete pogriješiti, a sunčane ćete dane pamtiti po lepršavosti i samopouzdanju. Mislite, pritom, i na materijale - pamuk je najbolji prijatelj proljeća jer vašoj koži omogućava disanje, a vama garantira opuštenost.

image

Pamučna bluza 199,90 kuna, suknja maxi kroja 199,90 kuna i torba 129,90 kuna.

PROMO

Iz bogate se proljetne ponude ističe maxi suknja floralnoga uzorka koja će odlično funkcionirati u kombinaciji s bluzom u boji fuksije. Ako ste ljubiteljica haljina, i među njima će dominirati obožavani maxi krojevi, a posebno se ističu modeli s printom koji su upravo idealni za kombiniranje s modnim dodacima u boji.

image

Pamučna haljina, 379,65 kuna.

PROMO

Držite se color blocking pravila i kada je riječ o uzorcima. Uz cvjetnu haljinu, kojom dominiraju topli tonovi, odlično će pristajati torba u zelenoj boji.

image

Sako 349,90 kuna, majica s printom 129,90 kuna, traperice 301,30 kuna i torba 129,90 kuna.

PROMO

Ipak, da biste ove godine bili u trendu, nije nužno birati romantične krojeve i uzorke. S obzirom na to da je moda jedan od načina za izražavanje vlastite osobnosti, najvažnije je odabrati komade koji će pristajati vašem univerzalnom stilu, a ove sezone posebnu pažnju plijeni i popularni dječački stil. Jednostavne traperice chic kroja, t-shirt i sako u pastelnoj boji kakvi se mogu pronaći u ponudi brenda C&A bit će pun pogodak za svaku prigodu, a torbicom u žarkoj boji dovest ćete svoju kombinaciju na novu razinu, po kojoj ćete pamtiti naredne mjesece.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s C&A.

Linker
12. travanj 2024 06:41