Instagram
DOZA STILA

Modni dnevnik Isabelle Rakonić: Otkrila nam je svoje favorite iz ormara

Jedna od naših prvih modnih blogerica koja se istaknula u masi je simpatična Isabella Rakonić - njezin Instagram profil prati više od 320 tisuća ljudi, a svakodnevno ih inspirira chic modnim izričajem u kojem spaja trendi i klasične komade.

Jedna od naših prvih modnih blogerica koja se istaknula u masi je simpatična Isabella Rakonić - njezin Instagram profil prati više od 320 tisuća ljudi, a svakodnevno ih inspirira chic modnim izričajem u kojem spaja trendi i klasične komade.

Zaljubljenica u modu i studentica prava - Isabella Rakonić jedna je od naših najpopularnijih Instagram influencerica. Svjetske je modne metropole trenutno zamijenila Zagrebom s čijih ulica dijeli odlične street style kombinacije. U zimskim mjesecima najčešće bira visoke čizme i gležnjače, a ljubiteljica je i odjevnih komada od tvida koji neodoljivo podjećaju na francusku modu.

Njezin profil uvijek je izvor inspiracije u koji često volimo zaviriti u potrazi za zanimljivim modnim kombinacijama. Odlučili smo upitati Isabellu za nekoliko modnih savjeta, a otkrila nam je u kakvim kombinacijama ona najviše uživa, a koje trendove zaobilazi.

Omiljeni zimski modni komad koji se nalazi u tvom ormaru?

Ove zime to su definitivno bijele čizme koje sežu ispod koljena!

Zimska modna kombinacija u koju uskočiš kada ne znaš što obući?

Mislim da uvijek znam što obući, ali ako bih bila u žurbi ili kasnila, vjerojatno bih samo ponovila neku kombinaciju od prošlog tjedna.

Za kojim odjevnim predmetom trenutno žudiš?

Trenutno su mi predmet žudnje Louis Vuitton Archlight tenisice s kojima od kada su izašle imam neki love/hate odnos. Jedan dan ih želim kupiti, drugi dan ipak ne, i tako već mjesecima!

Louis Vuitton
Louis Vuitton Archlight tenisice

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@nineminutes ⭐️

Objavu dijeli Isabella Rakonic (@isabellae)

Koji ovosezonski trend ti nikako nije sjeo, a kojem trendu se veseliš?

Ovosezonski trend Fendi logomanije mi se iskreno nije svidio. Ne volim vidjeti na osobi vise komada u istom logu. U redu je imati torbicu ili čizme, ali ne torbicu i čizme istovremeno!

Trend koji volim već duže vrijeme je ugly sneakers trend. Drago mi je da smo visoke štikle maknule sa strane i hodamo u tenisicama inspiriranim devedesetima.

Što nikada ne bi obukla?

Nikada je teška riječ, ne volim se ograničavati na nikada jer ne znam što me čeka u budućnosti! Ukoliko bismo pitali šesnaestogodišnju Isabellu što nikada ne bih obukla, rekla bih hlače visokog struka, a ironično - upravo je to komad koji najviše nosim zadnjih godina!

Koji bi bio tvoj 'modni fetiš'? Da možemo zaviriti u tvoj ormar, čega bi bilo najviše?

To su definitivno košulje. Oversized, u raznim bojama, s raznim motivima i dodatcima. Nakon njih slijede blazeri i torbice!

Kako bi u par riječi opisala svoj stil?

Ne volim opisivati svoj stil jer mislim da me to ograničava u daljnjem eksperimentiranju u budućnosti.

Tko je tvoja Instagram inspiracija, odnosno koje profile najčešće pratiš?

Brojni su profili koje pratim, no pravu inspiracuju najčesće nalazim od ne-influencerica koje slučajno vidim na Instagramu ili na ulici, kao i iz filmova, glazbe i slično.

Modni komad u koji bi uložila najviše novaca?

Bilo koji vječan komad.

Predmet iz ormara koji nosiš godinama?

Brojne predmete nosim godinama, u tome ne vidim nikakav problem!

Linker
29. travanj 2024 08:38