Oduševljava trendseterice

MODNI KOMAD TJEDNA Hit torbica francuskog brenda oličenje je "tihog luksuza" i otmjenosti

Zanimljivom estetikom i kvalitetnom izradom, modeli ovog brenda više nisu popularni samo na području Europe, već i šire, gdje je njihova prodaja narasla u rekordnom vremenu. Među najpoželjnijim modelima za ovu sezonu istaknula se upravo mala kožna torbica brenda Polène koja je ujedno i naš modni komad tjedna.

Nijedna modna kombinacija nije potpuna bez torbe, a bez obzira na to za koju nam je prigodu potrebna, riječ je o modnom dodatku bez kojeg se jednostavno - ne može. Francuski brend Polène posljednjih se godina na tržištu istaknuo upravo svojim prepoznatljivim minimalističkim dizajnom torbi za žene. Brend su 2016. godine osnovala dva brata Mathieu, Antoine i sestra Elsa Mothay koji već godinama uspješno kombiniraju minimalizam i kreativni izričaj kako bi ponudili jedinstvene i prepoznatljive modele torbi.

Upravo su zanimljiva estetika i izrada od najfinijih materijala rezultirali time da modeli ovog brenda više nisu popularni samo na području Europe, već i u ostatku svijeta, gdje je njihova prodaja narasla u rekordnom vremenu i to ponajviše zahvaljujući TikToku nakon što su na toj društvenoj mreži brojni korisnici pohvalili Polène i njihove komade koji su oličenje "tihog luksuza" i otmjenosti.

Među najpoželjnijim modelima za ovu sezonu istaknula se upravo mala kožna torbica ovog brenda, koja je ujedno i naš modni komad tjedna. Riječ je o takozvanom modelu Numéro Un Nano koji se prodaje u čak sedamnaest različitih boja, a mi smo kao svog favorita izdvojili onu u camel smeđoj nijansi.

Zahvaljujući njezinom minimalističkom dizajnu, ova će se torba savršeno uklopiti u gotovo svaku modnu kombinaciju, bez obzira na to je li riječ o svakodnevnom casual looku ili nekom svečanijem outfitu. Zasad ju je moguće naručiti preko službene stranice brenda po cijeni od 370 eura.

Osim našeg favorita tjedna, brend ima i mnogo drugih popularnih modela od kojih je jedna u smeđoj boji već rasprodana. Riječ je o Cyme velikoj torbi u koju stane uistinu sve što nam je potrebno, a dostupni su još komadi u drugim bojama. Njezina je cijena 380 eura.

Francuski brend u svojoj ponudi nudi i model koji će se posebno svidjeti svim ljubiteljicama popularnih torbica u obliku polumjeseca koje su vrhunac svoje popularnosti doživjele u 2023. godini. Također je riječ o torbi koja je tek nedavno izašla na tržište, a prodaje se velikom brzinom zbog čega ne sumnjamo kako bi se i ona mogla uskoro rasprodati. Takozvana Numéro Dix torbica dolazi u nekoliko različitih boja, a moguće ju je kupiti na službenoj stranici brenda po cijeni od 470 eura.

Linker
25. travanj 2024 13:11