INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
To može samo ona

Modni miš-maš: Bella Hadid ima vlastita modna pravila kojima osvaja ulice francuske metropole

Jedna od poznatih dama koja stvara vlastita modna pravila je Bella Hadid koja se na ulicama Pariza pojavila kao da je doputovala iz devedesetih. Ovakav modni miš-maš za nju nije neuobičajen, a funkcionira li u svakodnevnom životu, procijenite sami.

Modna pravila odavno više ne postoje zahvaljujući dizajnerima koji na piste donose svakojake komade i trendseterima, bilo onima na svjetskom glasu ili onima koje svakodnevno viđamo na ulici. Oni se ne boje miješati različite stilove, boje, uzorke i materijale, a jedna od njih je i 23-godišnja manekenka Bella Hadid.

, Paris, France - 20200120 - Bella Hadid and Gigi Hadid seen out and about during Paris Fashion Week. 

-PICTURED: Bella Hadid
-, Image: 493823517, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Čak i kada ne radi, manekenka se trudi izgledati po posljednjoj modi, što u ovom slučaju podrazumijeva stil devedesetih s malo modernog štiha. Iz hotela Le Royal Monceau u Francuskoj izašla je u kombinaciji koju se ne bi svatko usudio nositi. Najistaknutiji komad na njoj bila je oversize jakna s krznom, preko koje je prebacila sportsku majicu, a ispod svega toga nazirala se kratka karirana majica.

Vibre devedesetih vratila je i skinny trapericama i to modelom s patentnim zatvaračem na nogavicama kojeg smo nekada redovito nosili. Cijelu modnu priču zaokružila je četvrtastim cipelama, popularnom Jacquemus torbicom u neonsko -žutoj nijansi i narančastim naočalama koje ne skida već mjesecima.

Iako rijetko vidimo da netko nosi sportsku majicu na kaput, od Belle možemo svašta očekivati jer manekenka konstantno pobija modna pravila i nameće svoja. Funkcionira li ovakva kombinacija u svakodnevnom životu, procijenite sami.

Linker
16. travanj 2024 10:00