Najbolji lookovi

Modni ulovi sa zimskog sniženja koji nam podižu raspoloženje

Kako bismo malo ‘razbili‘ siječanjsku kolotečinu i popravili si raspoloženje, biramo shopping po najpovoljnijim outlet cijenama.

Nakon mjeseca punog sjaja, blještavila i blagdanskoga raspoloženja, dočekao nas je siječanj koji sa sobom donosi uobičajene obveze uz odsutnost šljokica i euforije. Dozu inspiracije donosi Designer Outlet Croatia s aktualnim zimskim sniženjem koja idu do 70 posto. Za povratak na posao, kućni ured ili izlazak s frendicama, pronašli smo komade kojima ćemo se suprotstaviti siječanjskom bluesu.

U poslovnim kombinacijama, sklad između klasike i udobnosti postižemo kombiniranjem bijele košulje i crnih hlača uz sako kariranoga uzorka. Visoke čizme i ove su sezone ultimativni modni trend, zbog čega nisu rezervirane samo za večernje prigode, već i za one poslovne. Kombinacija kratkih hlačica, sakoa i omiljenih čizama ove sezone nalazi se među našim favoritima.

image
PROMO

Ako ste pak jedna od onih koja uživa u home officeu, pidžame koje prolaze i kao look za sastanak preko Zooma čine glavni dio nove garderobe, a jednako dobro pristaju za trenutke opuštanja i spa rituala.

image
PROMO

Oni nostalgični za za prosinačkim blještavilom i šljokicama mogu posegnuti za crnom haljinom sa sjajnim efektom uz srebrnu pismo torbu koja zaokružuje takav glamurozan outfit. Kombinacija crnih kožnih hlačica i visokih crnih čizama donosi pravu dozu glam rocka, a udobni kontrast je bijela bunda uz modne dodatke.

image
PROMO

Osim zimskog sniženja, 12. siječnja u Designer Outlet Croatia centru čekaju i dodatni "Mrak četvrtak" popusti. Hugo Boss, Ted Baker, GAP, Guess, Replay, Desigual i Under Armour samo su neki od brendova na koje dolazi dodatni popusti na već snižene outlet cijene.

image

Europa 92 ženska majica (17,12 eura)/
Gap traperice (19,90 eura)/
Marx ženska majica, Sportina (24,55 eura)/
Polo Ralph Lauren ženski pulover, Five Star Fashion (159,27 eura)

PROMO
image

Superdry muška košulja (35,17 eura)/
s.Oliver muški kaput (77,38 eura)/
Under Armour ženske tajice (24,90 eura)/
Replay muški pulover (47,38 eura)

PROMO
Linker
16. travanj 2024 22:36