U ŠPANJOLSKOJ

Modno nepogrešiva: Severina ponovno oduševila modnom kombinacijom, a svima je za oko zapao jedan detalj

Severina trenutno uživa u Španjolskoj, a na fotografiji koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu pozira poput prave dame.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Severina, trenutno uživa na odmoru u Španjolskoj, a na Instagram profilu je objavila fotografije kojima je još jednom dokazala da je modno nepogrešiva.

Poput prave dive u pletenom, bijelom i lepršavom dvodijelnom kompletiću Severina uživa u plovidbi brodom. Ispod bijelog rupičastog topa s 'puf' dugim rukavima pjevačica je obukla zeleni badić, a cijelu je kombinaciju dodatno začinila velikim pletenim šeširom i sunčanim naočalama.

Čitajte i: Haljina koja zahtijeva kraljevsko držanje: Severina pokazala kako na plaži zablistati sa stilom

Zlatni nakit savršeno se uklopio u cijelu modnu priču, a na izlet je Severina ponijela i veliku bijelu torbu za plažu na kojoj su ispisana slova 'A' i 'S' između kojih se nalazi srce.

Ista je slova Severina napisala u opis fotografije uz za nju prepoznatljive hashtagove "#volimstosevolimo i #ljubavseljubavljuvraca", a pretpostavlja se da se iza slova kriju njezini inicijali i inicijali imena njezinog sina Aleksandra.

Čitajte i: Neodoljivi detalji: Severina pokazala kakvi će kupaći kostimi vladati plažama ovog ljeta

Simboliku slova odmah su primijetili i pratitelji od kojih su neki u komentarima počeli pisati "A i S zauvijek".

"Prekrasna dama u bijelom", "Prelijepa si", "Kakva žena", samo su neki od komplimenata koje su Severini udijelili obožavatelji oduševljeni svakom njezinom objavom i nepogrešivim modnim kombinacijama.

Linker
18. travanj 2024 22:48