Splitski festival

Modno potkovane dame zasjale u Splitu: Ana Gruica usklađena sa suprugom, Alka u etno điru, a Doris ne može bez istog detalja

I finalna večer 61. Splitskog festivala bila je u znaku odličih modnih izdanja. Ovoga puta prevladavala je bijela boja, iako su neke dame zanemarile ‘nepisani‘ dress code i radije isfurale boje.

Gdje god ste se okrenuli, na finalnoj večeri 61. Splitskog festivala mogli ste većinom vidjeti bijelu boju koja je u srcu svih Splićana i Splićanki. Upravo su modno osviještene dame najviše zablistale na Prokurativama, a većina njih odlučila se upravo za bijelo izdanje.

Čitajte i: Elegancija na Prokurativama: Doris Pinčić pažnju je privlačila u luksuznoj haljini, a jedan detalj otkrio je njezinu vitku liniju

image
Lorena Bućan
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Lorena Bućan, koja je dobila čak dvije nagrade, odjenula je lepršavu bijelu haljinu u dva dijela i s crnim detaljem koji joj je dao dozu zanimljivosti. Ovaj kroj haljine odlično je istaknuo njezinu vitku liniju, a uz nju nosila je velike statement naušnice.

image
Antonia Dora Pleško
TOM DUBRAVEC/CROPIX

U modnom smislu nije zaostajala ni Antonia Dora Pleško. Na drugoj večeri imala je crnu haljinu posutu perlicama, ali pravo osvježenje među haljinama na finalnoj večeri bio je njezin bijeli kombinezon. Gornji dio bio je u obliku korzeta, dok je donji dio bio ukrašen gumbićima i raskošnim plaštem. Stajling za pet!

image
Alka Vuica
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Alka Vuica pojavila se u svom stilu - mnoštvo crvenog nakita spojila je s bijelom haljinom od rupičaste čipke u etno stilu, a kao detalj koji se ne može ne zamijetiti bio je rajf s dodatkom umjetnog cvijeća.

image
Mia Dimšić
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Doris opravdala titulu jedne od najvećih hrvatskih diva: Pjevačica u svom gradu zablistala na pozornici

Ni Mia Dimšić nije odoljela 'biloj boji', a prorez na haljini davao joj je dozu elegancije, ali i seksipila. Velike zlatne naušnice bile su odličan modni dodatak looku.

image
Jelena Glišić Lešić i Doris Pinčić.
NIKOLA VILIĆ/CROPIX

Među onim damama koje su radije odjenule boje, bile su voditeljice Jelena Glišić Lešić i Doris Pinčić. Jelenina haljina bila je klasičnija i baš u stilu starih festivala, dok je Doris ponovno isfurala haljinu s puf rukavima. No, za razliku od druge večeri, haljina za treću bila je nešto kraća i posuta srebrnim detaljima.

image
Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić.
JOŠKO ŠUPIĆ/CROPIX

Domaća glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug Boran Uglešić bili su modno usklađeni. Ana je odjenula dugu crnu haljinu posutu zvijezdama i crne sandale, dok joj je Boran lijepo parirao u bijeloj košulji, bež hlačama i smeđih cipelama. Rekli bi neki da crno i smeđe ne ide skupa, ali baš naprotiv - vidi se da je par dobro razmislio kako će se odjenuti.

Splitski festival nisu mogli propustiti ni gradonačelnik Ivica Puljak i njegova kći Ema. Puljak je bio elegantan u plavom odijelu i bijeloj košulji, dok je njegova Ema blistala u haljini bez naramenica pastelne boje metvice.

Linker
18. travanj 2024 17:53