VISOK STUPANJ TRUDNOĆE

Modno usklađena sa suprugom: Kristina Čilić dva, tri dana prije poroda šetala zagrebačkom špicom

Marin i Kristina spremno su dočekali novog člana obitelji, malenog dječaka koji će odrastati uz starijeg brata Balda. Supružnike smo ‘uhvatili‘ nekoliko dana prije Kristininog poroda, a prošetali su centrom Zagreba.

Supružnici Marin i Kristina Čilić prije nekoliko dana prošetali su zagrebačkom špicom, a to je ujedno i njihova posljednja fotografija u javnosti prije dolaska novog člana obitelji. Kristina je u visokom stupnju trudnoće bila odlično raspoložena i nasmijala se našem fotografu u objektiv, a Marin je samozatajno gledao u pod. Za šetnju centrom grada mlada majka je odjenula traperice i široku narančastu tuniku, a po uzoru na nju, naš srebrni olimpijac s ovogodišnjim Olimpijskih igara u Tokiju, "nastavio" je u istom tonu - odjenuo je narančastu majicu i tenisice. Vedre boje za nove promjene koje ih čekaju u životima, a one su supružnicima već stigle.

image
Marin i Kristina Čilić u centru Zagreba
CROPIX

Marin Čilić je na Instagramu podijelio fotografiju novog člana obitelji, malenog dječaka koji će odrastati sa starijim bratom Baldom. O slatkom iščekivanju, koje je za Kristinu u drugoj trudnoći bilo dosta izazovno, govorila je za Gloriju u nekoliko navrata. Posljednje se u javnosti pojavila na humanitarnom turniru Gem Set Hrvatska u Petrinji u organizaciji Zaklade Marin Čilić. Nesnosne vrućine i razoren grad nisu spriječile Kristinu da podrži svojeg partnera i cijeli tim koji je naporno radio na organizaciji turnira. Ove godine tenis su zaigrali i Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Donna Vekić i mnogi drugi. Mečeve je Čilićeva supruga gledala u društvu prve dame, epidemiologinje te voditeljice projekta "Živjeti zdravo" Sanje Musić Milanović.

image
Upoznali su se 2008. godine
CROPIX

Čitajte i: ‘Marin i Kristina Čilić dobili drugo dijete: Jedva čekamo odvesti ga doma k bratu Baldu‘

"Ovo je zaista veliki događaj, a osjećaj je odličan. Iako smo prije pola godine gledali one užasne scene od petrinjskog potresa, imam osjećaj da se sada polako vraća život u ovaj grad, djeci se vraća osmijeh, a mislim da smo ga ovim događajem vratili u punom sjaju", izjavila je Kristina Čilić za Gloria.hr te dodala kako joj je liječnik zbog visokog stupnja trudnoće prepisao strogo mirovanje. No, mirovanja izgleda nije bilo u posljednjim danima trudnoće.

image
Modno usklađeni par
CROPIX

Čitajte i: Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete: ‘Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu‘

U veljači 2020. godine na svijet je stigao maleni Baldo, dječak koji je dobio ime po Kristininom prerano preminulom ocu, a Marin je tada najavio kako ga čeka najljepši period njegova života. Nakon osam godina veze, on i Kristina vjenčali su se u travnju 2018. godine u crkvi sv. Nikole u Cavtatu.

"Poznajemo se jako dugo. Upoznali smo se 2008. na Davis Cup susretu u Dubrovniku, gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kada smo postali bliskiji. Tako da smo već deset godina zajedno, što nije bilo nimalo jednostavno jer smo zbog moje karijere često bili razdvojeni. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, psihologiju i politologiju", rekao je Marin u velikom intervjuu za Gloriju te dodao kako mu uvijek daje odlične savjete, ali da ih rijetko posluša.

Linker
13. travanj 2024 19:27