Matching outfiti

Modno usklađeni Zendaya i Timothée Chalamet oduševili u jednakim kožnim kreacijama

Glumci se trenutačno nalaze u Južnoj Koreji gdje promoviraju drugi nastavak filmskog hita "Dune: Part Two", a na crveni tepih stigli su u jednakim outfitima koji su se međusobno razlikovali samo u boji. I dok je Zendaya odabrala boju breskve, Chalamet se odlučio za sivu varijantu.

Njihove modne kombinacije posljednjih tjedana privlače pažnju medija gdje god da se pojave. Riječ je, naravno, o glumačkoj postavi filma "Dune: Part Two" koja se trenutačno nalazi na svjetskoj turneji tog filmskog hita. Uz Zendayju i njezine spektakularne outfite koji graniče s futurizmom, sada joj je pridružio i Timothée Chalamet. S obzirom na to da oboje u posljednje vrijeme ne prolaze nezapaženo, isto se dogodilo i na premijeri filma u Južnoj Koreji gdje su privlačili poglede u vrlo zanimljivim matching izdanjima.

image

Zendaya je izgledala sjajno u kožnom kombinezonu poznatog korejskog dizajnera

STEVE CHO KYEWOONG/PENTA PRESS/S/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I Zendaya i Chalamet nosili su kožne kombinezone s remenjem korejske modne kuće Juun.j. Zendaya je odabrala kombinezon u boji breskve, dok se Chalamet odlučio za nešto zagasitiju, sivu nijansu. Monokromatske kožne outfite oboje su upotpunili efektnim Cartier nakitom koji svejedno nije odvlačio pozornost s njihovih modnih kombinacija.

image

Zvijezde filma "Dune: Part Two" za pojavljivanje na premijeri u Južnoj Koreji odabrali su matching outfite

STEVE CHO KYEWOONG/PENTA PRESS/S/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No, ovo je samo jedna od mnogih modnih lookova na svjetskoj premijeri filma "Dune: Part Two" koji je oduševio stilovima glavnih glumaca. Tako je na nedavnoj premijeri u Londonu 27-godišnja glumica očarala sve prisutne u futurističkom odijelu s potpisom poznatog francuskog dizajnera Thierryja Muglera.

image

27-godišnja glumica na premijeri u Londonu nosila je odijelo staro gotovo 30 godina

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Radilo se o odijelu starom gotovo 30 godina, točnije Muglerovoj kreaciji iz njegove kolekcije za jesen/zimu iz 1995. godine koje je nastalo u suradnji s umjetnikom Jean-Jacquesom Urcunom. Ono po čemu se njezin outfit posebno istaknuo bili su njegovi zanimljivi izrezi od pleksiglasa kroz kromirani okvir, a kako ni na koji način ne bi odvlačila pozornost od zanimljivog stylinga, Zendaya nije nosila nakit.

Linker
25. travanj 2024 14:02