Motivi mora

Morski rođendan putene Emily: Versaceova muza pokazala kako savršeno uživati na plaži u šarenim kreacijama

Poznata manekenka proslavila je 30. rođendan u posebnom izdanju na koji je slavna dizajnerica posebno ponosna.

Prošle jeseni Donatella Versace angažirala jato supermodela kako bi nastanila Versacepolis - podvodni svijet koji je stvorila za Milanski tjedan mode. Sada je Versaceova muza Emily Ratajkowski jedan od najvećih bisera te revije odnijela na njeno prirodno stanište - plažu. EmRata zablistala je u kupaćem kostimu optočenom blještavim kamenčićima.

U ovom je posebnom i svečanom izdanju dočekala svoj 30. rođendan, a svoj sirena grudnjak u živim bojama uparila je s jarko narančastom suknjom s irezanim detaljem, koju također potpisuje Versace. Emilyna vedra i vesela kombinacija savšeno se uklopila uz more i zalazak sunca.

Čitajte i: Neodoljivi detalji: Severina pokazala kakvi će kupaći kostimi vladati plažama ovog ljeta

Sretna slavljenica

Je li to slučajnost ili pomno planirana garderoba za savršen odmor, obzirom koliko je EmRata iskusna ifluencerica, vjerojatno je riječ o ovom drugom. A to je također i znak za sve dame koje ovog ljeta žele napraviti jednako upečatljive foto-uspomene. Nemojte se ove godine bojati šarenila, svima nam treba malo vedrine.

Za ovakav idiličan prizor Emily nije nosila nikakvu obuću, nego je bosa uživala na mekanom pijesku.

Versaceove morske kreacije bile su tema njezinih rođendnaskih outfita, jer je nakon sanjivih prizora na plaži Emily podijelila i slike sa svečanijeg dijela, uz bazen i čašu šampanjca. Emily se presvukla u plavu haljinu ukrašenu raznobojnim kamenčićima i istaknutim grudnjakom. Na objavu joj se javila i Donatella Versace, koja joj je poručila da oduzima dah i zahvalila joj na podršci.

Linker
16. travanj 2024 16:21