Profimedia
privlačile pozornost

Na istom događanju: Modni dvoboj minica Katie Holmes i Brooke Shields

Otvorenje Nordstromove trgovine u New Yorku privuklo je brojna poznata lica, među kojima su dvije dame privlačile najviše pažnje. Katie Holmes i njezina nešto starija kolegica Brooke Shields pokazale su kako se na jednostavan način može izgledati elegantno, moderno, seksi i klasično u isto vrijeme uz jedan naizgled 'običan' detalj.

Otkako ju je Coco Chanel popularizirala davne 1926. godine, mala crna haljina postala je ultimativni modni komad koji ogovara svakoj ženi i savršen je za baš svaku priliku. Zato je čak 93 godine poslije jednako poželjna, profinjena i glamurozna te je slavne zvijezde često biraju za pojavljivanje na crvenom tepihu.

Čak ni glumica Katie Holmes (40), koja u posljednje vrijeme oduševljava modnim izdanjima, ne može joj odoljeti. Na otvorenje Nordstromove trgovine u New Yorku Katie se pojavila u monokromatskom izdanju koje upravo zbog male crne haljine nije djelovalo dosadno. Katie zna kako privući pažnju pa je ispod haljine odjenula najlonke s uzorkom kockica koje su joj osigurale dozu seksipila. Look je upotpunila klasičnim salonkama, pismo torbicom sa zlatnim lancem i, naravno, crvenim ružem koji je malo "razbio" sveopće crnilo. Inače, njezina haljina dio je prošlogodišnje kolekcije dizajnera Saint Laurenta.

Katie Holmes at the Nordstrom grand opening in New York City.
22 Oct 2019, Image: 478477059, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

Ako vam je mala crna haljina već pomalo isfurana, dostojno je može zamijeniti nešto duži sako. Za tu opciju odlučila se i njezina nešto starija kolegica, glumica Brooke Shields (54), koja zna da su sako-haljine jedan od najvećih modnih hitova ove sezone. Model sakoa srebrnog sjaja Brooke je odlično izbalansirala s crnim najlonkama baš kao i Katie te visokim kožnim čizmama. Plišana vrećasta torbica zaokružila je ovu modnu priču i dala joj nešto "mekaniji" štih, dok su najlonke istaknule njezine vitke noge.

Nordstrom NYC Flagship Opening Party
Nordstrom's 57th Street Store, NY.
22 Oct 2019, Image: 478504533, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: RCF / MEGA / Mega Agency / Profimedia
RCF / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Dok je za večernje izlaske dovoljno odjenuti najlonke ispod sako-haljine, u dnevnim varijantama nose se na biciklističke hlačice i glomazne tenisice ili za poslovne prilike sa širokim bermudama i gležnjačama u kaubojskom stilu.

Linker
23. travanj 2024 22:37