Getty Images
TOP 5 OUTFITA

Na raspolaganju joj je sav luksuz, ali Mila Kunis najviše voli traperice i tenisice

Holivudska glumica porijeklom iz Ukrajine neiscrpna je inspiracija kada su u pitanju modni lookovi - neke od njih vrlo je jednostavno kopirati jer obožava nositi i high street odjeću, dok su drugi luksuzni komadi svjetski poznatih modnih brendova.

U posljednjih mjesec dana Mila Kunis je posebno zaposlena jer predstavlja svoj novi film "Špijun koji me napucao" u kojem glumi s Kate McKinnon i Justinom Therouxom, ali za obožavatelje njezinog stila je to prava poslastica jer glumica trči s događanja na događanje i pri tome mijenja kombinacije koje vrijedi kopirati. S obzirom da danas slavi 35. rođendan, odabrali smo njezinih pet outfita s komadima koje bismo voljeli imati u svojem ormaru.

Na premijeru filma "Špijun koji me napucao" stigla je u haljini modne kuće Valentino crvene nijanse: preko mini haljine padao je crveni til kojim je sakrila noge, a duboki dekolte dodatno je naglasila time što nije stavila nikakvu ogrlicu. Osim "vatrene" haljine sve je zaintrigirala i njezina frizura: zalizana, valovita kosa začešljana na jednu stranu bila je potpuno drugačiji odabir od jednostavnog, ravnog boba kakav inače nosi.

Splash

Iako joj glamurozne kreacije odlično pristaju, Mila Kunis više voli nešto ležernije, ali i dalje elegantne stajlinge. Tako je za gostovanje kod komičara i voditelja Jimmyja Fallona nosila kombinezon protkan srebrnim prugicama, odlično je izgledala u kariranom odijelu, a zapaženo je bilo i njezino poigravanje bojama kada je neočekivano spojila crvene hlače s plavom košuljom.

NEW YORK, NY - JULY 30:  Mila Kunis visits
Getty Images

NEW YORK, NY - JULY 12:  Mila Kunis attends The Screening Of
Getty Images

New York, NY  - Actress Mila Kunis looks amazing in red and blue as she steps out in Midtown Manhattan heading to the
Profimedia, AKM-GSI

Ipak, holivudska se glumica najbolje osjeća u situacijama u kojima može prošetati u potpuno ležernom outfitu. Jedan od njezinih najdražih komada su traperice - osobito one poderane - koje voli kombinirati s bijelim tenisicama, jednostavnom majicom te sakoom ili, pak, traper jaknom.

Linker
16. travanj 2024 23:21