ZVIJEZDE PJEVAJU

Najbolje izdanje Barbare Kolar ove sezone: Voditeljica blistala u zelenoj haljini

Upečatljiva zelena nijansa i veliki, naglašeni puf volan na gornjem dijelu bili su dovoljni na voditeljica showa "Zvijezde pjevaju" ukrade svu pozornost u finalnoj emisiji.

Poznati i uhodani duo - Duško Ćurlić i Barbara Kolar - bili su voditelji i 12. sezone sowa "Zvijezde pjevaju" iz koje su kao pobjednici izašli Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. Iz emisije u emisiju pomno su se pratili kandidati showa, ali - kao i uvijek - zanimljivi stylinzi zvijezda showa. Među njima je i iskusna i dobro poznata voditeljica Barbara Kolar, jedno od omiljenih lica s malih ekrana čijim su finalnim stylingom obožavatelji oduševljeni, a ravnodušan nije ostao niti njezin kolega Duško Ćurlić koji je odmah na početku emisije komplimentirao njezin look.

image

Barbara Kolar i Duško Ćurlić

DARIO NJAVRO/ HRT

"Kako mi je lijepa večeras", izjavio je Duško na početku finalne emisije popularnog showa. Barbari je zaista odlično pristajala krecija s velikim volanom na gornjem dijelu, i kroj koji je pratio liniju tijela. Radi se o haljini brenda Solace London, modelu Ellis koji osim u zelenoj dolazi i u drugim bojama kao što su svjetloplava, bijela te kombinaciji bijele i crne.

Linker
28. ožujak 2024 00:13