Vječna uspomena

Najljepši su pokloni koji se pamte, imamo sjajan prijedlog

Nadahnuti umjetnošću, ovi komadi zasigurno će izmamiti osmijeh na lice i zagrijati srce osobi kojoj ste ga namijenili darovati.

I ove godine nalazimo se u nedoumici - što pokloniti dragim osobama, a da nije poklon koji će već za nekoliko dana zaboraviti. Kako bismo izbjegli klasične božićne klišeje, odlučili smo se na posebne komade nakita koji pričaju svoju priču i koji će ostati zapamćeni kao omiljeni poklon. Ljubitelji modnih dodataka i nakita posebno će uživati u ovakvim darovima, no i oni koji vole umjetnost i efektne dodatke neće ostati ravnodušni. Štoviše, pa su nam na umu primjerci nakita koji će se rado nositi, pa samim tim i pamtiti kao nešto posebno!

Freywille stvaralačka premisa posvećena je umjetnosti, kao odavanje počasti veličanstvenim remek-djelima, velikanima slikarstva i najljepšim ljudskim emocijama. Ističu se oblici u kojima je kolorističan emajl uokviren čistim 18 karatnim zlatom i dijamantima. Radi se ekskluzivnoj 18kt gold&diamonds ediciji kolekcionarske vrijednosti. Svaki komad nakita ove luksuzne Freywille edicije je unikat koji nosi poseban serijski broj kako bi se krajnjem vlasniku garantirala potpuna ekskluzivnost. Možemo li za Božić poželjeti više?

image

Styling potpisuje Ivana Pavić, šminku Simona Antonović, kosu Zvonimir Andrić Jurišić za salon Glamour, a u ulozi modela su Emma Galogaza i Tia Marciuš

Ante Odak

Oblici iz kolekcije nose imena Aurora, Gloria, Victoria i Luna Piccolissima, te slave snove, stvaralačku moć čovjeka i predstavljaju zrcalo mašte. Inače, još od 1951.godine iz bečkog Freywille ateljea stižu jedinstvene kreacije ručne izvedbe koje ujedinjuju autentičnu tehniku finog emajliranja i remek-djela majstora slikarstva. Autentična tehnika emajliranja proizlazi iz tradicionalnog ručnog oslikavanja nakita iz 18. stoljeća kada se svaka boja nanosila pojedinačno te posebno pekla na točno određenoj visokoj temperaturi.

image

18kt gold&diamonds edicija brenda Freywille

Ante Odak

Čine tako i idealni prijedlog za božićno darivanje - limitirane kreacije ovog brenda možete razgledati i isprobati u ekskluzivnim Freywille buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu na adresi Preradovićeva 2. Za više informacija istražite i online butik freywille.com ili njihovu Facebook stranicu.

image

Fotografije: Ante Odak

Ante Odak

*Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji: Gloria Glam x Freywille

Linker
18. travanj 2024 00:32