nagrade sag

Najzanimljiviji crveni tepih dosad: minimalističkim izdanjem oduševila zvijezda ‘White Lotusa‘

Dodjela na kojoj glumci nagrađuju glumce prošla je u znaku romantičnih toaleta, a od muškaraca se najviše istaknuo engleski glumac Eddie Redmayne.

Dodjela 29. SAG nagrada prošla je u znaku romantičnih kreacija koje je predvodila Zendaya u haljini modne kuće Valentino. Ružičastom kreacijom s detaljima cvijeća donijela je dozu glamura zlatnog doba Hollywooda, a kombinaciju je začinila nakitom Bulgari. Među onima koji su se istaknuli je i glumica Jenna Ortega koja je mnoge podsjetila na lik koji ju je proslavio - u crnoj haljini talijanske kuće Versace izgledala je baš poput Wednesday Addams. U haljini nijanse bisera stigla je Meghann Fahy, glumica koju svi znaju iz serije "The White Lotus, dok je Jennifer Coolidge mnoge podsjetila na Brigitte Bardot u crnoj kreaciji Saint Laurent i s crnom trakom u kosi, čime je zaslužila titulu najzanimljivije frizure na dodjeli nagrada Ceha filmskih glumaca.

U galeriji smo izdvojili neke od najboljih lookova s dodjele nagrada - pogledajte tko je ostavio najbolji dojam pa ostavite svoj glas za vama najdraži look s crvenog tepiha.

Linker
17. travanj 2024 10:16