GLORIA.HR
zlatni studio 2022.

Naše zvijezde jedva su dočekale prvi red carpet ove sezone: Severina je zablistala u posve neočekivanoj haljini

Severina vole haljine otvorenih leđa pa ne čudi što je baš ovu odabrala.

Severina vole haljine otvorenih leđa pa ne čudi što je baš ovu odabrala.

Dodjeli najveće medijske nagrade u Hrvatskoj, Zlatnog Studija, prisustvovalo je mnogo poznatih lica, a među njima je bila i glazbenica Severina Vučković.

Kako nam je otkrila u kratkom razgovoru, za ovu svečanu prigodu odlučila se za haljinu brenda Attico u živim bojama i s dodatkom perja.Uskladila ju je s ljubičastom torbicom s perjem, a cjelokupni stajling začinila je zaglađenom punđom s dva izvučena pramena.

image

Severina Vučković

GLORIA.HR
image

Severina Vučković

GLORIA.HR

Severina se za sve prigode trudi izgledati glamurozno, a u tome i uspijeva. Jedan od njezinih nezaboravnih lookova svakako je onaj za predstavu '64' koja se održala u zagrebačkom HNK u listopadu prošle godine. Tada je pažnju privukla plavo-ružičastom haljina s motivom crvenog cvijeća, crnim otvorenim sandalama te malom crnom torbicom.

image

Severina u HNK.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Na prošlogodišnjoj dodjeli Zlatnog Studija, Severina je osvojila nagradu za koncert godine, a na svečanosti se pojavila u dugoj haljini svjetlucavog materijala, s naglašenim ramenima i otvorenim strukom i leđima. Iako je haljina otkrivala kožu, lepršav materijal davao joj je romantični štih, a Severini ovakvi krojevi odlično stoje.

Čitajte i: Još nekoliko sati dijeli nas od dodjele najveće medijske nagrade: Donosimo detalje spektakularne večeri!

image

Severina na Zlatnom Studiju 2021.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Prije dvije godine na dodjeli glazbenih nagrada Top.HR Music Awards isfurala je nježno ružičastu haljinu koju je ukrasila crnom, svilenom mašnom i uskladila je s crnim cipelama u špic. Ružičasto i crno sjajno idu zajedno zbog naglašenog kontrasta, a taj trik pjevačica definitivno zna koristiti!

image

Severina na dodjeli glazbenih nagrada Top.HR Music Awards.

MARKO TODOROV/CROPIX

Do kraja večeri saznat ćemo dobitnike Zlatnog Studia, a prijenos iz najvećeg HRT-ovog studija "Anton Marti", gdje će se održati dodjela, možete pratiti od 20:10 sati na prvom programu HTV-a.

Linker
26. travanj 2024 05:43