Profimedia
OSCAR LUNCHEON

Natalie Portman u maloj crnoj haljini od 400 kuna

Mala crna haljina nije nikakvo iznenađenje na crvenom tepihu. Zvijeze je često biraju jer s tim klasičnim komadom ne mogu pogriješiti. Ipak, kada se radi o kreaciji koja nije dio nove kolekcije neke luksuzne kuće, već brenda koji si mogu priuštiti i "obični smrtnici" radi se o iznimci - a upravo to je učinila Natalie Portman.

Na svečani ručak u hotelu Beverly Hilton, na kojem su se okupili svi nominirani za ovogodišnju nagradu Oscar, američka glumica Natalie Portman stigla je u jednostavnoj crnoj haljini s mašnom preko trudničkog trbuha. Radi se o komadu britanskog brenda Topshop za koji je holivudska zvijezda izdvojila oko 400 kuna, a koja više nije dostupna upravo zahvaljujući njoj.

Profimedia

U njezinom odličnom trudničkom stilu mogli smo uživati cijele sezone jer je najprije predstavljala novi film "Jackie", a zatim šetala crvenim tepihom različitih dodjela nagrada zbog uloge u kojoj je utjelovila bivšu prvu damu Jackie Kennedy. Od brojnih kombinacija najupečatljivije su bile žuta haljina kuće Prada koju je odjenula na dodjelu Zlatnih globusa i bijela haute couture kreacija kuće Dior u kojoj je stigla na dodjelu SAG nagrada.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
<P>
Pictured: Natalie Portman
<B>Ref: SPL1419117  090117  </B><BR/>
Picture by: Jen Lowery / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jen Lowery / Splash News

Actress Natalie Portman arrives at the 23rd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California, U.S., January 29, 2017.  REUTERS/Mario Anzuoni
REUTERS
Natalie Portman - Dior

Linker
19. travanj 2024 06:42