DAMJAN TADIĆ/ CROPIX
Lijepa u ružičastome

Nataša Janjić Medančić bojom "začinila" outfit: Ružičasti sako čini čuda, imamo 6 prijedloga

Poznata glumica za izlazak u kazalištte odabrala je crni look koji je "razbila" ružičastom nijansom.

Poznata glumica za izlazak u kazalištte odabrala je crni look koji je "razbila" ružičastom nijansom.

Poznata glumica Nataša Janjić Medančić izgledala je šik u ružičastom sakou ispod kojeg je nosila top s čipkom. Kombinacija je to koju je uskladila s crnim kožnatim hlačama te crnim lakiranim cipelama sa špic vrhom, a u njoj je stigla na ponovno otvorenje kazališta Gavella ovog vikenda. Crna prošivena torba od kože, ukrašena tankim metalnim lancem sjajno je upotpunila njezin styling za svečano otvorenje Gavelle i premijeru predstave "Kozmički žongleri", redatelja i autora adaptacije Ivana Penovića.

image


DAMJAN TADIĆ/ CROPIX

Iako se "Barbie ludnica" koja je zaista vladala ovog ljeta na svim područjima - prvenstveno zbog hit filma s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama - polako stišala pa se više ne nosi roza od glave do pete, ružičasti komadi koje imamo u ormaru odlični su za "podizanje" outfita - bez obzira na to radi li se o poslovnim prilikama ili večernjim izlascima.

Potaknuti stylingom Nataše Janjić Medančić pronašli smo nekoliko sakoa u ružičastoj nijansi - ako slučajno nemate već koji u svojem ormaru.


image

Zara 49,95€; Mango 49,99€; Mango 49,99€

PRESS
image

Zara 99,95€; Zara 39,95€; Zara 49,95€

PRESS
Linker
26. travanj 2024 09:36