JOSIP MOLER/CROPIX
Bezvremensko izdanje

Nataša Janjić Medančić: Špica u znaku business casual kombinacije koju kopiramo ponedjeljkom

Jednostavna i udobna kombinacija glumice odlično se nosi od jutra do večeri.

Jednostavna i udobna kombinacija glumice odlično se nosi od jutra do večeri.

Koliko god se voljele dotjerivati, većini žena, osobito zaposlenim majkama s prepunim dnevnim rasporedom, kombinacije s trapericama najčešći su odabir. Međutim, one ne moraju biti dosadne, dapače, mogu biti itekako chic u svoj svojoj jednostavnosti i udobnosti. Izvrstan primjer za to je i Nataša Janjić Medančić koja je na subotnjoj špici prošetala upravo u jednom takvom outfitu koji je izvrsna inspiracija za stylish radni dan.

Glumica je odabrala trenutno najpopularniji kroj traperica, one širih nogavica i višeg struka u tamnoj nijansi plave boje koja je izvrstan odabir za jesen koja je, gotovo pa preko noći, stigla i prisilila nas na prilagodbu garderobe. Uz njih je spojila plavu košulju predimenzioniranog kroja koju je, za interesantniji dojam, stilizirala tako da je polovicu zataknula o struk traperica, a drugu policu ostavila da nemarno leluja. Ovo je izvrstan trik koji će, bez puno truda, osigurati da i klasična kombinacija traperica i košulje postane interesantan outfit.

image
JOSIP MOLER/CROPIX

Iako ćete Natašinu kombinaciju moći jednostavno upotpuniti tenisicama ili pak još uvijek vrlo traženim mokasinama, za elegantan look koji ćete bez problema nositi u svim uredskim okruženjima radije, kao i ona, posegnite za visokim potpeticama. Najbolje salonkama koje će ovu casual kombinaciju podići na profinjenu razinu. Bez straha prepišite njezin odabir zmijskog uzorka koji se ove jeseni ponovo postavio među najveće trendove među printevima, a preko ramena prebacite XXL torbu. Naime, ovaj praktičan komad još je jedan od "noviteta" na popisu trendova jer je konačno na vrhu popisa najtraženijih torbi svrgnuo torbe manjih dimenzija i tako razveselio sve zaposlene žene koje nikad nisu niti pronašle namjenu malim torbicama u svakodnevnim kombinacijama.

image
JOSIP MOLER/CROPIX

Iako se Nataša za ovu subotnju šetnju centrom Zagreba odlučila za spoj plavih i bež tonova, njezina formula odjevnih komada funkcionirat će u svakom koloritu. Stoga se slobodno poigrajte omiljenim nijansama i stvorite business casual look koji najviše odgovara vašem stilu i potrebama. Donosimo tri prijedloga.

image

Košulja Mango (49,99 €)/traperice COS (89 €)/cipele Zara (35,95 €)

PROMO
image

Košulja COS (69 €)/traperice Zara (29,95 €)/cipele Gianvito Rossi;Farfetch (592 €)

PROMO
image

Košulja H&M (19,99 €)/traperice Diesel (225 €)/cipele Aldo (99 €)

PROMO
Linker
28. travanj 2024 22:09