SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK
eva longoria

Nekad je jednostavno baš najelegantnije: Zvijezde serije "Očajne kućanice" ima savršen recept

Elegantna crna kombinacija nije bila nimalo dosadna zahvaljujući suknji sa zanimljivim detaljem.

Elegantna crna kombinacija nije bila nimalo dosadna zahvaljujući suknji sa zanimljivim detaljem.

Glumica Eva Longoria stigla je na MIPCOM konferenciju u Cannesu u crnoj kombinaciji od glave do pete, ali - iako zvuči nimalo zanimljivo - izledala je vrlo elegantno, a cijeli look "začinila" je zanimljivom suknjim. Naime, 48-godišnja glumica nosila je crnu midi suknju, koja je otkrivala gležnjeve, a isticala se s cvjetnim aplikacijama pri samom dnu. Zanimljivu suknju, Eva je kombinirala s crnom satenskom bluzom, a cijeli look zaokružila je crnim štiklama.

image
SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK
image
SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK

Od nakita, glumica se odlučila za par elegantnih srebrenih naušnica, elegantni sat i tanki lančić. Svoju dugu svilenkastu smeđu kosu stilizirala je u lagane valove da bi je kasnije podignula u punđu, a maskarom i olovkom je naglasila oči. Make-up look je zaokružila nude ružom za usne.

image
SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK

Longoria rijetko kada razočara svojim odjevnim kombinacijama, a ove godine na kanskom festivalu oduševila je svojom haljinom jer je donijela dašak holivudskog glamura na crveni tepih, koji je pomalo podsjećao na zlatno doba američke filmske prijestolnice. Izgledala je senzacionalno u poluprozirnoj kreaciji dizajnera Elie Saab Couture u kojoj su se nazirali obrisi njezinog vitkog tijela. Na njoj su blistali svjetlucavi srebreni i bijeli ukrasi, a na stražnjem dijelu kreacije posebice se isticao dugi šlep.

Nedavno je glumica najpoznatija po seriji "Očajne kućanice", u Parizu sudjelovala na reviji koju je organizirao L‘Oreal čije je ona zaštitno lice već nekoliko godina. Te večeri je nosila upečatljivu haljinu koja je uz visok bočni prorez imala i dubok V izrez, asimetrične naramenice te je haljina u potpunosti ukrašena perjem. Na pisti joj se pridružila i Helen Miren koja je zablistala u presijavajućoj maksi haljini s interesantnim dugačkim rukavima, a istaknula se i Andie MacDowell koja je pistom prošetala u senzacionalnom crnom izdanju koje se sastojalo od PVC hlača visokog struka upotpunjenih topom u formi grudnjaka preko kojeg je bio prebačen dugi baloner iste boje.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 02:23