DAVE LEWIS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Sjajno joj stoji!

Nema ponosnije mame! Kći Brooke Shields na maturalnu zabavu nosila je njezinu haljinu s crvenog tepiha

Glumica je svoju sliku i priliku odjenula u kreaciju u kojoj je bila na dodjeli Zlatnih globusa 1998., kada su se pogledi prisutnih samo lijepili za nju.

Glumica je svoju sliku i priliku odjenula u kreaciju u kojoj je bila na dodjeli Zlatnih globusa 1998., kada su se pogledi prisutnih samo lijepili za nju.

Starija kći američke glumice Brooke Shields, 18-godišnja Rowan Henchy, pamtit će maturalnu večer zbog dara koji joj je povodom posebne prilike omogućila mama. Na proslavu zrelosti došla je u haljini u kojoj je 56-godišnja glumica blistala na dodjeli Zlatnih globusa 1998.

Tada je bila nominirana za glavnu ulogu u sitcomu “Odjednom Susan”, ali nagradu joj je ispred nosa "otela" Calista Flockhart, zvijezda serije "Ally McBeal".

Pa ipak, glumica je dobila modnu zadovoljštinu jer su svi pričali o njezinoj haljini bez rukava u kojoj je plijenila poglede na crvenom tepihu. Tada je bila udana za tenisača Andrea Agassija, nosila je njegov vjenčani prsten skrivajući osmijehom probleme u braku, što je godinu kasnije dovelo do razvoda.

Čitajte i: Glumica se ozbiljno ozlijedila! Brooke Shields slomila bedrenu kost, oporavlja se u bolnici

Glumica se 2001. udala za scenarista Chrisa Henchyja (57) i u New Yorku osnovala obitelj. Danas osim Rowan, koja jako nalikuje svojoj lijepoj mami, imaju i 15-godišnju kćer Grier. Brak im je skladan, uživaju u mirnom obiteljskom životu, a glumica je danas ambasadorica brenda Tupperware.

Jedva je dočekala da je kći može odjenuti

Kada je dovela kći na okupljanje razreda, s nostalgijom se prisjetila glamurozne noći kada su se za nju lijepili pogledi u uočljivoj haljini bezvremenskog kroja. Bila je jako ponosna što je dočekala trenutak da je odjene njezina slika i prilika.

image
Brooke Shields na 55. dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu.
BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kao da sluti o čemu razmišlja, na njezinom profilu na Instagramu javila joj se prijateljica, glumica Debra Messing: "Sjećam te se u toj opravi. Nosi divne uspomene, a sada će ih u istoj haljini imati i tvoja prekrasna kći".

Čitajte i: Modni dvoboj mame i kćeri: Cindy i Kaia jedan su potpuno običan komad isfurale svaka na svoj način

Dopisivanju o tome kako djeca (pre)brzo rastu, pridružila se glumica i scenaristica Jill Kargman, zvijezda i kreatorica serije "Mame iz visokog društva" te komičarka Ali Wentworth koja je dan ili dva ranije dopratila svoju kćer na maturalnu zabavu. Zaključile su da je vrijeme leti dok legendarne haljine ostaju kako bi ih s ponosom nosile njihove nasljednice.

Linker
26. travanj 2024 15:52