Jarke boje i neobičan kroj

Neodoljivi detalji: Severina pokazala kakvi će kupaći kostimi vladati plažama ovog ljeta

Pjevačica odmara na Maldivima, odakle se javila nekoliko puta pokazavši neodoljive kupaće kostime, kojima će sve trendseterice zablistati ovog ljeta.

Vladarica društvenih mreža i Instagrama Severina, s društveno angažiranih tema sada je prešla na one laganije i opuštenije. Naime, pjevačica je već neko vrijeme na Maldivima, a svojom posljednjom objavom pokazala je kako uživa u kristalnom moru i nepreglednim plažama od pijeska. Također je dala naslutiti kakvi će kupaći kostimi vladati ove godine plažama kod svih it djevojaka. Jednodjelni kostim, u jarkim bojama s glamuroznim detaljem.

Severina je na posljednjoj seriji fotografija zablistala u narančasto - ružičastom kostimu koji ima svjetlucavu kopču ispod poprsja, a na fotografiji snimljenoj s leđa otkrila je i neobičan način vezanja za jednodjelni kupaći.

Uz fotografije samo je duhovito prokomentirala "Paradajz", što bi prevedeno s engleskog značilo - raj! A prizori koje je pokazala uistinu tako i izgledaju.

Čitajte i: Šik na plaži: Raquel Mauri pokazala kako ostati elegantna u kostimu koji ne stoji svakome tako dobro

Nezaobilazan detalj

Nije to prva fotografija kojom se javila iz tog raja na zemlji, ovog je tjedna otkrila da se zaputila na egzotično putovanje poziravši uz bicikl. Na sebi je imala kupaći kostim beogradske marke Coast. Kostim je doduše dvodjelan, ali zbog donjeg dijela s iznimno visokim strukom, a gornjeg dijela koji izgleda kao miks topića i bolera - dobiva se dojam jednodjelnog kupaćeg kostima.

Boja je također jarka, tog je puta odabala crvenu, a posebno su neodoljivi volani na ramenima koji stvaraju dojam rukavića - bit će to neizostavni trend na našim plažama ovog ljeta.

'Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom", potpisala je Seve svoju prvi 'razglednicu' s Maldiva. Dok gleda u pučinu i pozira s biciklom, kraljica stila zna da ovako zanimljiv kostim najbolje dolazi do izražaja kada se kosu podigne visoko na tjeme u punđu, kako bi svi detalji došli do izražaja.

Linker
20. travanj 2024 06:44