Profimedia, Crystal pictures
slavna brazilka to radi s ukusom

Nevidljive štikle i samo grudnjak ispod sakoa - ona je prava modna inspiracija za ljeto!

Utorak je prvi dan filmskog festivala u Cannesu pa su u Francusku još dan ranije počele pristizati poznate face iz svijeta filma, mode i glazbe. Jedna od njih je i brazilska manekenka i bivša Victorijina anđelica koja je krila o klin objesila 2017. godine.

Alessandra Ambrosio (38) pokazala je duboki dekolte i ispod košulje obukla samo grudnjak, no i dalje njezina modna kombinacija za prvi dan filmskog festivala u Cannesu nije graničila s vulgarnim.

Manekenka je složila outfit koji priziva ljetnu sezonu pa se u Francuskoj pojavila u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji u bijeloj boji koja je favorit svake tople sezone. Monokromatski look upotpunila s nekoliko crnih detalja, poput grudnjaka i torbe koju je nosila preko ramena, a marama u kosi bila je odličan dodatak koji je običnom niskom repu dao dozu razigranosti, dok su joj pramenovi kose uokvirili lice i upotpunili nonšalantni izgled.

BGUK_1588137 - Cannes, FRANCE  -  The Brazilian Model Alessandra Ambrosio shows off some sexy cleavage as she leaves the Hotel Martinez during the 2019 Cannes Film Festival.

Pictured: Alessandra Ambrosio

BACKGRID UK 14 MAY 2019, Image: 433070607, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Marama u ulozi ukrasa za kosu uvijek je dobra ideja kada ste u potrazi za nešto drugačijom frizurom u koju nije potrebno uložiti puno truda. Uz minijaturne sunčane naočale, dala je stajlingu dozu glamura. Ljetni stil upotpunila je i sandalama koje, iako se zbog prozirnih PVC detalja gotovo ne vide, privlače pažnju.

Cipele od vinila trend su koji je ove sezone popularan kod svih ljubiteljica mode, a Alessandra je nosila model natikača na petu koje su njezinu skladnu i visoku figuru dodatno produžile jer nozi vizualno daju na vitkom izgledu. Uz culotte model traperica koje su rezane iznad gležnja i laganu košulju manekenka je složila outfit kojim je pokazala da je uz zanimljive modne dodatke lako složiti upečatljiv look.

Alessandra Ambrosio is seen on the Croisette during the 72nd Cannes Film Festival on May 14, 2019 in Cannes, France., Image: 433072590, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures

Alessandra Ambrosio is seen on the Croisette during the 72nd Cannes Film Festival on May 14, 2019 in Cannes, France., Image: 433076303, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures

Linker
20. travanj 2024 00:09