Splash News
ZELENA+PLAVA

Nicole Kidman prekršila jedno od najstarijih modnih pravila

U modnom svijetu neke se boje jednostavno izbjegavaju u istim kombinacijama jer "ne idu zajedno". Među njima su dosad bile zelena i plava - sve dok ih australska glumica nije spojila i pokazala da sve može izgledati odlično ako je nošeno s dovoljno samopouzdanja.

Australska glumica Nicole Kidman (50), koju smo ove godine mogli gledati u hit serijalima "Big Little Lies" i "Top of the Lake", pokazala je da se kršenjem modnih pravila može dobiti odličan stajling. Na odvažan look odlučila se u francuskoj prijestolnici mode, a na kombinaciji boja koje ne bi spojio baš svatko mogu joj zavidjeti i Parižanke. Oskarovka je odbacila jedno od najstarijih modnih pravila na otkrivanju božićnih ukrasa trgovine Printemps u Parizu.

Splash News

Plava i zelena nikako ne idu zajedno, osim ako je još jedna boja između njih – bilo je pravilo o kombiniranju nijansa, a koje je glumica nonšalantno prekršila i dokazala suprotno. Svijetlo plavu bluzu s predimenzioniranim rukavima i izrezima na ramenima kombinirala je sa zelenom suknjom olovka kroja koja je sezala do ispod koljena i naglasila njezinu vitkost. Cijeloj kombinaciji modne kuće Fendi dodala je i malo crvene na cipelama, a sve je "začinila" dijamantnim narukvicama i prstenjem.

Splash News

Nicole Kidman je pokazala da se sve može nositi ako se nosi sa samopouzdanjem, a uostalom ove su se godine i ružičasta i crvena našle u brojnim kombinacijama – iako se niti njihovo spajanje ne preporučuje.

Linker
20. travanj 2024 07:37