MODNA IKONA

Nije ‘Emily u Parizu‘, ali je ‘Emily u traperu‘: Model pokazao kako se nosi hit komad sezone!

Inspiracija za ‘street style‘, uz njezinu prijateljicu Kendall Jenner, svakako je i Emily Ratajkowski. Ulicama New Yorka prošetala je kompletno odjevena u traper, a tu je kombinaciju odabrala za promociju njezine prve knjige koja izlazi u četvrtak.

Manekenka, model, glumica, poduzetnica i spisateljica. Sve ovo je jedna od najpopularnijih žena današnjice, Emily Ratajkowski. No, neosporno je kako je i modna ikona koja nameće trendove, pogotovo što se tiče urbane mode. U New Yorku se sada prošetala u popularnom modelu traperica. U trendu više nije skinny model, traperice 3/4 dužine, nego - trapez. Hit model iz 70-ih na velika vrata u svijet mode vratio se 2017. godine, a proteklih je godina i dalje među najpopularnijim modnim komadima, dok je ove jeseni ponovno doživio "boom". A kako i ne bi kada ga žene obožavaju iz razloga što izdužuje noge, sužava bokove, pogotovo ako su traperice višeg struka, a vješto skriva i listove, mnogim ženama "bolnu" točku. Win-win situacija u svakom slučaju.

image

Emily Ratajkowski

PROFIMEDIA

Moderan country look, još joj je samo nedostajao kaubojski šešir, no Emily je "trapezice" upotpunila s traper košuljom koju je stavila u hlače, a prijelaz je napravila s tamno smeđim remenom te čizmama u istoj boji. Tu je kombinaciju odabrala za gostovanje u jutarnjoj emisiji CBS-a gdje je prvi put govorila o svojoj prvoj knjizi "My body", koja izlazi u četvrtak, 11. studenog.

Čitajte i: Konačno progovorila: Emily Ratajkowski optužila Robina Thickea za seksualno zlostavljanje

O vlastitoj slavi

Knjiga je zbirka osobnih eseja iz manekenske karijere, a fokus je na događaje koji su utjecali na njezina uvjerenja i identitet. Piše o svojim iskustvima i cijeni slave i uspjeha, a također opisuje opipljive optužbe protiv pjevača Robina Thickea. U svijet modelinga ušla je sa svega 14 godina, a slavu je izgradila na fizičkom izgledu. U intervjuu je rekla kako joj je to omogućilo dozu kontrole, no kako se najviše slobodno osjećala pišući ovu knjigu.

image
SPLASH/PROFIMEDIA

"Postoji mnogo načina na koje možete biti povrijeđeni, pogotovo ako ste naivni", rekla je Emily koja želi da mlade djevojke kojima je često uzor shvate kako, metaforički, njezin put nije bio posipan cvijećem.

Progovorila je i o traumi koju je proživjela snimajući spot za pjesmu "Blurred Lines" s pjevačem Robinom Thickeom kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje. Manekenka, naime, tvrdi da ju je 2013. godine pjevač na snimanju spota pipao po golim grudima dok je snimala scene u toplesu, a tome je svjedočila i redateljica spota koju je njegovo ponašanje razbijesnilo.

"U tom trenutku odjednom sam shvatila tko je glavni jer nije bilo zaustavljanja snimanja. Da smo prekinuli set, mogao me odmah zamijeniti s nekom još ljepšom djevojkom koja bi rado bila na mom mjestu. I mislim da su svi koji su tamo radili bili toga svjesni", rekla je gostujući u CBS-u te naglasila kako žene nikada ne bi smjele biti tako tretirane, neovisno kako izgledale i što odjenule.

Čitajte i: Dosadio joj stari imidž: Emily Ratajkowski iznenadila promjenom boje kose, više nije brineta

Linker
18. travanj 2024 06:26