Heidi Klum
 REUTERS
69. dodjela

Noć glamura na dodjeli Emmyja: Heidi Klum u haljini za pamćenje

Iako su nagrade u prvom planu, crveni tepih svake dodjele je jednako važan - dizajneri i filmske zvijezde posebno se potrude oko prestižnih događanja kao što je dodjela Emmyja pa su i ove godine dame prošetale u zamamnim kreacijama.

Među najbolje odjevenima ponovno su se našle dobro nam poznate glumice s besprijekornim smislom za modu. Jedna od njih je i veteranka crvenog tepiha - Jane Fonda (79). Ona se našla u fokusu zahvaljujući haljini jarko ružičaste boje s otvorenim leđima i modnog dodatka koji je upravo zbog toga nosila "naopačke". Naime, dijamantnu ogrlicu u vrijednosti od 1,75 milijuna dolara okrenula je tako da pada duž njezinih leđa i time dodatno privukla pozornost i naglasila najbolji dio kreacije koju je samo za nju osmislio dizajner Brandon Maxwell.

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 -  Jane Fonda. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Jane Fonda

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 -  Jane Fonda. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Jane Fonda

Svi govore i o kreaciji koju je za dodjelu nagrada Emmy odabrala glumica Zoe Kravitz (28) koja je poznata kao jedna od rijetkih koja na crvenom tepihu "ne igra na sigurno". Iako je gornji dio haljine crne boje, pravo iznenađenje bila je suknja kojom su se provlačile različite nijanse, a zahvaljujući kojoj se istaknula - jer većina bira monokromatske kreacije.

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 - Actress Zoe Kravitz. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Zoe Kravitz

Mlada glumačka nada Millie Bobby Brown (13), zvijezda serijala "Stranger Things" čija se druga sezona s nestrpljenjem iščekuje, zablistala je poput prave balerine - haljina brenda Calvin Klein bogata tilom zajamčila joj je mjesto na listama najbolje odjevenih.

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 - Millie Bobbie Brown. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Millie Bobbie Brown

Iako većina izbjegava crvenu nijansu na crvenom tepihu, glumica Nicole Kidman (50) ne boji se riskirati - i ovog puta joj se isplatilo. Australska zvijezda, koja je na ovogodišnjoj dodjeli osvojila Emmy za ulogu u serijalu "Big Little Lies" oduševila je u haljini brenda Calvin Klein i različitim sandalama - u ružičastoj nijansi, ali s različitim remenčićima.

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 - Nicole Kidman. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Nicole Kidman

Crveni tepih dodjele najprestižnijih televizijskih nagrada osvojile su i dvije glumice u šljokičastim kreacijama: Tracee Elis Ross nosila je haljinu brenda Chanel za čiju je izradu trebalo čak 1300 sati, a Sarah Paulson odlučila se za kreaciju iz kolekcije modne kuće Carolina Herrera.

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 - Tracee Ellis Ross. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Tracee Ellis Ross

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 -  Sarah Paulson. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Sarah Paulson

Sa šljokicama se poigrala i glumica Jessica Biel, zvijezda serijala "The Sinner", koja je odabrala kreaciju u puderasto-ružičastoj boji čije su dijelove krasile šljokice - baš kao i sandale i clutch torbicu.

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 -  Jessica Biel. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Jessica Biel

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 -  Jessica Biel. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Jessica Biel

U crvenoj haljini s dubokim prorezom na dekolteu i još dubljim na dijelu suknje na crvenom tepihu dah je oduzimala Heidi Klum. Sa širokim osmijehom na licu malo tko bi rekao da je njemačka manekenka upravo prije nekoliko dana prekinula ljubavnu vezi s kustosom Vitom Schnabelom.

69th Primetime Emmy Awards Äì Arrivals Äì Los Angeles, California, U.S., 17/09/2017 -  Heidi Klum. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
Heidi Klum

Ostale modne odabire s ovogodišnje dodjele nagrada Emmy pogledajte u galeriji!

Linker
14. travanj 2024 16:38