Maja Jurović
Uvijek u trendu

Nose je baš sve trendseterice: Ni Jadranka Sloković nije odoljela najpopularnijoj torbi sezone

Otkako je Daniel Lee zasjeo na mjesto kreativnog direktora talijanskog brenda Bottega Veneta, ovaj pomalo zaboravljeni brend vratio se na modni tron. Trendseterice su poludjele za njegovom clutch torbicom, savršenim modnim dodatkom svakom outfitu, a nije mu mogla odoljeti ni odvjetnica Jadranka Sloković.

Jučer je u Lisinskom održana premijera filma "Dnevnik Diane Budisavljević" redateljice Dane Budisavljević koju nije mogla propustiti ni hrvatska društvena krema. Među publikom bila je i poznata odvjetnica Jadranka Sloković (65), čije modne kombinacije uvijek izazivaju puno pozornosti. Bilo da je uhvatimo na špici ili na nekom važnom događanju, jedna od najpoznatijih odvjetnica će rijetko kada eleganciju zamijeniti casual odjećom jer voli biti elegantna i to isticati kroz svoj stajling.

Zagreb, 021019.
KD Lisinski.
Premijera filma Dnevnik Diane Budisavljevic redateljice Dane Budisavljevic u dvorani Lisinski. 
Na fotografiji: Dana Budisavljevic, Jadranka Slokovic. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

Zagrebacka premijera filma Dnevnik Diane Budisavljevic / Lisinski / Zagreb 02.10.2019. / foto: Maja Jurovic /
Maja Jurović

Iako njeguje klasičan stil, ne "pobjegnu" joj ni najnoviji modni trendovi pa se tako na premijeri filma pojavila s najpoželjnijom torbicom sezone. Radi se o clutch torbici talijanskog brenda Bottega Veneta od mekane kože koju su trendseterice brzo prigrlile kao ultimativni modni dodatak ove jeseni. Iako smo na Instagramu najčešće mogli vidjeti ovu torbicu u nude ili smeđoj nijansi, Jadranka Sloković nije odoljela bordo modelu kojeg je isfurala s bijelom bluzom i crnom jaknicom u pomalo military stilu.

--> Buđenje uspavanog modnog diva: Zaboravite na Gucci, ovo su novi hit komadi koje će svi željeti

Zagreb, 021019.
KD Lisinski.
Premijera filma Dnevnik Diane Budisavljevic redateljice Dane Budisavljevic u dvorani Lisinski. 
Na fotografiji: Cedo Prodanovic, Jadranka Slokovic. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

Britanski dizajner Daniel Lee prošle je godine zasjeo na mjesto kreativnog direktora brenda Bottega Veneta i dignuo ga iz pepela, predstavivši novu kolekciju s hit komadima, među kojima je najviše odjeknula spomenuta torbica. Osim u verziji od glatke kože, dostupna je i u onoj od isprepletene, zmijske i napa kože, a za nju ćete morati izdvojiti oko 1900 eura.

New York, NY  - Lily Aldridge heads into the Greenwich Hotel today for luncheon event looking urban chic in a Camouflage Jumpsuit and heels.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 460838232, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Lily Aldridge nije odoljela hit komadu - torbici Puch

Linker
18. travanj 2024 02:49