Model: Nada Ivančić (Munich models)
Make up: Tena Bašić
Hair: Lidija Štokić

 Karmen Poznić Božić
Bezvemenski modeli

Nova kolekcija Diane Viljevac donosi revoluciju mode i materijala

Dizajnerica poznata po ženstvenim krojevima u novoj kolekciji donosi birane materijale i mnoštvo novih nijansi haljina i kombinezona.

Približava nam se vrijeme proljetnih zabava, slavlja i svečanosti, a samim tim javlja se i potreba za elegantnim modnim komadima i haljinama koje će suvremenim krojevima naglasiti ženstvenost. Diana Viljevac već je godinama simbol ženstvenosti, a kreativna dizajnerica u izradi svojih kreacija uvijek stavlja udobnost na prvo mjesto. Kako bi svoj dizajnerski potpis i stil zadržala i dodatno poboljšala, za novu kolekciju pripremila je zanimljive koji odišu luksuzom.

"Godinama sam se pripremala na iskorak u ponudi materijala s kojima ću raditi, i ove sezone odlučila sam se ponuditi čisti luksuz koji će i dalje pratiti moj dizajn, a bit će prihvatljiv svim ženama koje ga vole. Predstavljam haljine i kombinezone izrađene od svile i viskoze, moći će se izrađivati u 60-ak boja i po mjeri, a sami modeli variraju od vrlo elegantnih, večernjih haljina do nešto hrabrijih modela i potpuno neobičnih kratkih haljina i kombinezona.", kazala je Diana.

image
KARMEN POZNIC BOZIC

Tijekom proteklih sezona njezine klasične haljine bile su izbor za intimna vjenčanja i slične prigode, a ovog puta, ističe, uvjerena je da će žene prepoznati kvalitetu dizajna te se odlučiti na proširenje svojih garderoba bez obzira na prigode u kalendaru.

image
KARMEN POZNIC BOZIC

"Početak svake moje kolekcije uvijek je bio osluškivanje potreba mojih klijentica, prilagodba na promjene na koje ne možemo utjecati, poput ograničenja proslava zadnjih godina, ali ono najvažnije prije nego krenem u izradu dolazi iz prošlosti, čime ulažem u budućnost. Primjer male crne haljine koja je preko 90 godina omiljeni proizvod svake žene bez obzira na status, godine ili kroj tijela, dokaz je da moderna, suvremena odjeća ne mora biti nešto što se nosi jednu sezonu. Moji modeli nisu pretenciozni, ekstravagantni, već uvijek pazim na to da su uvijek nosivi, a ovom kolekcijom dodatno sam se pobrinula da luksuzni materijali prate klasičan dizajn."

image
KARMEN POZNIC BOZIC
image
KARMEN POZNIC BOZIC

Osim svile, koja ima posebnu, lepršavu siluetu, dizajnerica je odabrala i viskozu koja je sušta suprotnost sintetičkim materijalima u kojima koža ne diše - viskoza je materijal otporan na bakterije, što je čini vrlo jednostavnom za održavanje. Dizajnerica ističe kako se svi popularni modeli iz prošlih kolekcija i dalje izrađuju, a uz njih i novu kolekciju za proljeće/ljeto 2023. možete pogledati u Dežmanovoj 4 i na web shopu www.dianaviljevac.com te putem društvenih mreža.

image
KARMEN POZNIC BOZIC
image
KARMEN POZNIC BOZIC
Linker
19. travanj 2024 07:00