DORIS FATUR
Praktične i cool

Nova kolekcija kabanica za ljubimce i njihove vlasnike

Dizajnerica Ana Maria Ricov sada je ponudu svog brenda Shibesu upotpunila novom linijom namijenjenom toplijem, ali često prevrtljivom vremenu.

Dizajnerica Ana Maria Ricov sada je ponudu svog brenda Shibesu upotpunila novom linijom namijenjenom toplijem, ali često prevrtljivom vremenu.

Nakon kolekcije vodonepropusnih jakni upotpunjenih toplim izolatorima, namijenjenu za sve ljubitelje prirode i njihove četveronožne suputnike, dizajnerica Ana Maria Ricov predstavila je liniju matching kabanica za odrasle, djecu i pse.

Novi komadi učinit će boravak u prirodi ugodnijim i praktičnijim, ali i estetski šarmantnijim. Kreirane tako da štite od nepredvidljivih proljetnih pljuskova i neumornih vjetrova, ali i upornih kiša, Shibesu jakne izrađene su od dvoslojnog, vodonepropusnog materijala koji će i pse i njihove vlasnike štititi od svih vremenskih neprilika koje ih mogu zateći, bilo da toplije vrijeme provode u dugim šetnjama šumom ili na nekom od nadolazećih festivala. Istovremeno, dovoljno su lagane i prozračne kako bi se ljubimci u njima osjećali ugodno i kada živa u termometru poraste.

image
DORIS FATUR

Osim matching kabanica za pse različitih pasmina i njihove vlasnike, koje su upotpunjene velikom kapuljačom i praktičnim džepovima, nova Shibesu kolekcija se sastoji i od linije ruksaka i torbi koje mogu poslužiti kao nosači za pse malih pasmina kao što su pomeranci, mali hrtovi, jazavčari ili bišoni. Kao i prethodne kolekcije, dizajn iznova odlikuju jednostavni i univerzalni krojevi upotpunjeni ručno crtanim i već prepoznatljivim dezenima, a kao kontrast uzorku s motivima lišća ovoga puta stoje jednobojni modeli u nježnoj ružičastoj nijansi, klasičnoj sivoj te upečatljivoj plavoj boji.

image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR

Osim prepoznatljivog i nosivog dizajna i kvalitete, dizajnerica Ana Maria Ricov posebnu pažnju pridaje održivosti svog poslovanja nastojeći svojim djelovanjem ne ostavljati trag u okolišu. Ne ispuštajući iz vida zero waste principe, dizajnerica nastoji iskoristiti svaki komadić tkanine i ne stvarati dodatne viškove, a kako bi Shibesu bio čim održiviji koristi isključivo tkanine od recikliranih materijala, te ekološki prihvatljive i biorazgradive boje na bazi vode. Kolekcije se proizvode u malim količinama i izrađuju po narudžbi kako se planet, koji ionako jedva diše pod tonama tekstilnog otpada, ne bi zatrpavao nepotrebnim viškovima. Svi modeli dostupni su na webshopu www.shibesu.com, a mogu se doći isprobati i kupiti u Shibesu showroom u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu.

image

Modeli: Katarina Skelin, Senja Vild, Bojan Jončić, Stefano Katunar

DORIS FATUR
image
DORIS FATUR
Linker
26. travanj 2024 05:43