Hrabar potez

Novopečena mama Rihanna za dejt s Rockyjem odabrala prozirnu haljinu

Popularni par posljednjih mjeseci sve češće viđamo u javnosti, a prošlog su vikenda ‘pobjegli‘ na romantični izlet na Floridu.

Međunarodni umjetnički sajam Art Basel u Miamiju ovoga je vikenda privukao brojne bogate i slavne, koji su uz izložbe i događanja ondje uživali i u bogatoj party sceni. Priliku za uzbudljivi izlet na Floridu nisu propustili ni novopečeni roditelji Rihanna i ASAP Rocky, koje su fotografi "ulovili" na romantičnom spoju.

Popularni par se nakon uživanja u umjetnosti uputio na večeru u poznati restoran Carbone na South Beachu. RiRi je za tu priliku odabrala prozirnu crnu maksi haljinu bez naramenica, a ispod nje se jasno nazirao crni bodi.

image

Styling je upotpunila statement nakitom i Fendi torbicom

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Posebno je zanimljiv bio njezin izbor nakita - oko tijela je prebacila dugi zlatni lanac s privjeskom koji je visio preko njenog bedra, a uskladila ga je s odgovarajućom zlatnom ogrlicom. Pjevačica je svoj look zaokružila vintage Fendi "baguette" torbicom od smeđe kože te crnim sandalama s remenčićima.

image

Uživali su na večeri u popularnom restoranu Carbone

PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Rocky se odlučio za nešto opušteniji styling - prugasti set košulje i hlača, Gucci sportsku kapu te kožne čizme s metalnim vrhom. Dok su ih paparazzi neumorno fotografirali, reper je hodao ispred Rihanne, a ona je lice skrivala ispod gustih uvojaka.

Podsjećamo, par se u nakratko povukao u iz javnosti nakon što im je u svibnju stigao prvi sin, čije ime još uvijek nisu otkrili. Ipak, posljednjih ih se mjeseci sve češće može vidjeti na eventima, a RiRi je najavila i veliki povratak na scenu te je očekuje nastup na Super Bowl Halftime Showu 2023.

image

Reper je odabrao nešto opušteniji look

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 20:39