UVIJEK TRENDI

Od sexy glama do vintage looka: Obožavamo stil Emily Ratajkowski

Manekenka i glumica glasi za jednu od najbolje odjevenih slavnih žena, a kad pogledate njene outfite bit će vam jasno zašto.

Manekenka Emily Ratajkowski s godinama je mijenjala svoj stil. Izuzev haljine Johna Galliana s novinskim printom na naramenice koju je odabrala za event tijekom Tjedna mode u New Yorku - sličnu onoj koju je svojedobno nosila i Carrie Bradshaw - vintage odabiri Emily Ratajkowski nešto su čedniji.

image

Manekenka Emily Ratajkowski

ANGELA WEISS AFP

Jedan od njenih najuglađenijih lookova bio je onaj kojeg je nosila prošlog tjedna na potpisivanju svoje knjige. Riječ je o Guccijevoj košulji s ovratnikom iz kolekcije Toma Forda iz proljeća 1996., koju je kombinirala s crnim hlačama i tankim remenom.

image

Emily Ratajkowski

J MAYER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čini se da manekenka obožava i vintage torbe. Od elegantne Gucci torbe, preko crne torbice Christiana Dior i Louis Vuitton torbe s monogramom, do ogromne Hermès Birkin torbe koju je nosila na proljetnu reviju brenda Proenza Schouler, ne možemo odlučiti koja je bolja!

image

Emily Ratajkowski na New York Fashion Weeku

JASON MENDEZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA JASON MENDEZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Nedavno je kombinirala šik torbu s bijelim kaputom i plisiranim hlačama i pokrenula novi trend. Emilyn vintage look u bijelom podsjeća na vrijeme kada je Kim Kardashian bila u svojoj "Balenciaga eri" prošlog prosinca. Tad je nosila crno od glave do pete, a čak je i lice pokrivala Balenciaginom odjećom.

image

Emily Ratajkowski u gradskoj šetnji s ljubimcem

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ratajkowski izgleda odlično što god nosila. Ni obični streetstyle look nije joj stran pa je tako rado gledamo u šetnjama sa psom, odjevenu u genijalne kombinacije.

Izgleda da Ratajkowski eksperimentira s novim lookovima u posljednje vrijeme i odlično joj ide.

Linker
17. travanj 2024 11:07