Modna inspiracija

Odijelo kakvo se ne viđa često: Domaća glumica majstorski je isfurala klasičan komad koji nam treba u ormaru!

Iako klasično i bezvremensko, odijelo je vrlo svestran komad odjeće koji se lako prilagođava modernim vremenima. Tako više ne dolazi samo u uobičajenim bojama poput plave, crne ili sive, već i s kombinacijom više njih. Takvo je za jednu prigodu odjenula i Arija Rizvić i moramo priznati - izgleda fenomenalno.

Glumica Arija Rizvić često se na Instagramu pohvali modnim kombinacijama. Njezin stil bismo opisali kao casual pomiješan s klasikom. Međutim, Arija voli u svoje modne spojeve uvijek dodati nešto neobično pa nas ne čudi njezin recentni stilski izričaj. Naime, za gostovanje kod Dalibora Petka izabrala je zaista neobično odijelo s dva lica.

Ovaj bezvremenski komad nipošto ne mora ostati u nezanimljivim, uobičajenim okvirima, već može biti i vrlo cool poput ovog kojeg nosi Arija. Dok ga na jednom dijelu krasi karirani uzorak, drugi je upečatljive žute boje pa je stoga savršen za proljeće. Inače, odijelo se može pronaći u trgovini Butique WIYA u Radićevoj ulici u Zagrebu.

Čitajte i: Zaljubljeni, zaljubljeni! Novi par na domaćoj sceni ponosno se smiješi u šetnji Maksimirom

Komadi poput ovog odijela govore za sebe pa im ne treba dodavati puno detalja, osim možda remena u neutralnoj boji i sito takvih sandala.

No, ovo nije prvi put da Arija nosi odvažnu odjeću. Sako sličnog dizajna nosila je početkom ožujka - plavo-ljubičasti blejzer odlično se složio s plavim hlačama i salonkama na deblju petu.

Inače, Arija je već neko vrijeme u sretnoj vezi s RTL-ovim sportskim novinarom Markom Vargekom, no do nedavno nisu stavljali zajedničke fotografije na društvene mreže. Arija je tako objavila fotografiju s dečkom tijekom šetnje zagrebačkim parkom Maksimir, a njihovi osmijesi govorili su više od riječi.

Linker
19. travanj 2024 10:01