ženska odijela

 INSTAGRAM/CROPIX
Must have sezone

Odijelo se ove godine vratilo u modernim verzijama: Evo koje su ga domaće dame najbolje nosile

Iako nikada nije ni izašlo iz mode, odijelo u modernim verzijama ove je sezone ponovno postalo ultimativni must have, a ovom trendu nisu odoljele ni naše domaće zvijezde.

Iako nikada nije ni izašlo iz mode, odijelo u modernim verzijama ove je sezone ponovno postalo ultimativni must have, a ovom trendu nisu odoljele ni naše domaće zvijezde.

Osim što nedvojbeno predstavlja bezvremensku modnu kombinaciju u našoj garderobi, žensko odijelo godinama prati osnaživanje žena kroz povijest. Ovaj komad od davnih je dana zapravo predstavljao mnogobrojne generacije žena koje su pronašle vlastito mjesto u društvu, a najznačajniji porast popularnosti odijela dogodio se 1980. godine kada se zapravo i prvi put pojavio pojam ‘‘power suit‘‘. Iako nikada nije ni izašlo iz mode, odijelo u modernim verzijama ove je sezone ponovno postalo ultimativni must have, a ovom trendu nisu odoljele ni naše domaće zvijezde.

Jedna od njih je bila i pjevačica Nina Badrić koja je za nastup u Zrenjaninu odabrala ružičasti look od glave do pete, a pozornost je privuklo upravo njezino šljokičasto odijelo koje je idealno za nadolazeća slavlja, a kombinirala ga je s elegantnim cipelama ukrašenim svjetlucavim detaljima brenda Aquazzura.

Severina također itekako dobro zna nositi ovaj komad sezone. Za svoj koncert u zagrebačkom Mintu pjevačica je odjenula svjetlucavo plavo odijelo sa šljokicama ispod kojeg je imala tek donje rublje, još jedan trend ove godine. Fotografije senzacionalnog outfita objavila je na svojim društvenim mrežama.

Osim nje, chic odijela voli nositi i voditeljica Iva Petković koja je na svečanoj premijeri dokumentarnog filma ‘‘Opera Selecta‘‘ krajem studenoga oduševila crnim strukiranim odijelom s pojačanim ramenima na sakou i velikim zlatnim gumbima te nogavicama s prorezom na prednjoj strani hlača. Upravo je ovaj model odijela hit već nekoliko sezona, a među prvima ga je isfurala uvijek stylish Victoria Beckham.

Da zna kako isfurati žensko odijelo kao pravi statement komad dokazala je ove godine i Izabel Kovačić na premijeri dokumentarnog serijala ‘‘Where to sign‘‘ u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Pozirajući s vlasnikom domaće agencije za nekretnine Sergiom Serdarušićem oduševila je elegantnim sivim odijelom koje je strogo pratilo liniju njezinog tijela, a iskombinirala ga je s nude salonkama na platformu modne kuće Valentino.

image
ZELJKO PUHOVSKI CROPIX

Nekoliko tjedana nakon, na otvorenju Lunilou trgovine Izabel Kovačić, u zanimljivom crnom odijelu poglede je privlačila Lidija Lešić. Ispod njezinog odijela nadzirala se zanimljiva bijela košulja, a dizajnerica i influencerica čitavi je outfit dodatno začinili zanimljivim cipelama sa zlatnim vrhom.

image
BILJANA BLIVAJS CROPIX
Linker
28. travanj 2024 17:41