Valentino party LFW

 GLORIA EDIT/PROFIMEDIA
Tjedan mode

Održale modnu lekciju: Kylie Minogue i Naomi Campbell zasjenile su sve na Valentinovom partyju

Slavne dame pojavile su se u chic kombinacijama kojima su plijenile pažnju, a dvije uzvanice napravile su najveću modnu pogrešku.

Slavne dame pojavile su se u chic kombinacijama kojima su plijenile pažnju, a dvije uzvanice napravile su najveću modnu pogrešku.

Tjedni mode nisu samo prilika za dizajnere kako bi pokazali svoje nove kolekcije. Vrijeme je to kad i zvijezde izvuku svoje najbolje kombinacije i kroz tjedana dana ih pokazuju iz prvih redova revija, ali i na mnogobrojnim partyjima u organizaciji modnih kuća i magazina. Tako se na ovogodišnjem Londonskom Tjednu mode elita okupila na partyju u organizaciji brenda Valentino i Perfect Magazina u povodu otvorenja novog Londonskog hotela. No umjesto ekološki osviještenog 1 Hotel Mayfaira pažnju su ukrale dotjerane dame.

Kylie Minogue pojavila se u, za nju, tipičnom izdanju mini haljine koja je naglasak stavila na njene noge i sitnu građu. Bijelo-crna košulja haljina koju je upotpunila Valentino kravatom te crnim najlonkama i salonkama iste modne kuće stajala joj je kao salivena, a i bila savršen odabir jer je pjevačica čitavu večer provela plešući s drugim uzvanicima.Osim toga, ovaj stari trik kombiniranja crnih čarapa s cipelama iste boje odličan je način vizualnog izduživanja nogu i "dodavanja na visini". S druge pak strane crna pantera Naomi Campbell odlučila se za monokromatsko izdanje dugačke crne haljine s američkim ovratnikom. No ostala je vjerna sebi i pojavila se u dramatičnom stilu s predimenzioniranim sunčanim naočalama iako je bila riječ o večernjem partyju te s interesantnim rukavima koji su plijenili pažnju i bile statement komad ove kombinacije.

image

Kylie Minogue

TIMOTHY AND DANIEL /GOFFPHOTOS.C/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Naomi Campbell

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako su Kylie i Naomi apsolutno ukrale pažnju svojim dolaskom, ni druge uzvanice nisu razočarale. Tako se Lila Moss, kći slavnog supermodela Kate Moss, pojavila u ultra kratkoj crnoj haljinici sa zlatnim i izvezenim detaljima kojoj je dodala crne mule cipele te decentan nakit. Osim nje, zablistala je i 37-godišnja Poppy Delevingne, starija sestra slavne manekenke Care Delevigne. Ona se pak odlučila za sjajno srebrno izdanje i naglasak na trbuhu pa je odjenula polu-prozirnu suknju midi kroja kojoj je dodala srebrni top u obliku trake preko kojeg je prebacila kratki kardigan. Ovo blještavo izdanje upotpunila je s vrtoglavo visokim platformama.

image

Lila Grace Hackett Moss

TIMOTHY AND DANIEL /GOFFPHOTOS.C/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA TIMOTHY AND DANIEL /GOFFPHOTOS.C/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Poppy Delevingne

TIMOTHY AND DANIEL /GOFFPHOTOS.C/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Za razliku od srebrnog izdanja Poppy Delevingne, 22-godišnja kćerka glumca Juda Lawa stigla je u izazovnoj haljini koja kombinira cvjetnu čipku, dugački šlep i izrezane detalje s kojima je malo toga ostavila mašti. Look je upotpunila crnim peep toe cipelama i kožnim rukavicama koje su joj sezale do lakta. Osim njih na partyju su se pojavile i manekenka Ashley Graham također u potpuno crnom izdanju te glumica i manekenka Amy Jackson s dečkom glumcem Edom Westwickom koja je istu crnu kravatu i cipele kao Kylie Minogue kombinirala s dugačkom crvenom haljinom koja je jako sličila na kombinaciju u kojoj se pojavila model i DJ-ica Mary Charteris.

image

Iris Law

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Ed Westwick i Amy jackson

TIMOTHY AND DANIEL /GOFFPHOTOS.C/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Mary Charteris

TIMOTHY AND DANIEL /GOFFPHOTOS.C/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Linker
29. travanj 2024 02:32