Zanimljiva suradnja

Oduševit će vas ove keramičke posudice za nakit

Nova Juno kolekcija dizajnerice nakita Anite Dujić Broadfoot donosi nakit koji kombinira minimalizam i vintage estetiku ali i novu, uzbudljivu suradnju.

Dizajnerica Anita Dujić Broadfoot predstavila je novu kolekciju za svoj brend nakita Juno i ovoga puta donosi i suradnju s Viktorijom Bartolović, priznatom keramičarkom jedinstvenog stila. Zajedno su predstavile keramičke posude za nakit. Nova kolekcija tako donosi sinergiju umjetnosti, dizajna i kvalitetnih materijala.

"Rad s Viktorijom omogućio mi je da unesem nešto novo i jedinstveno u našu kolekciju. Naše keramičke posudice za nakit nisu samo funkcionalne, već su i prekrasne, a svaka je ručno izrađena s mnogo ljubavi i truda. Materijali koje koristimo u Juno nakitu su srebro, pozlaćeno srebro, poludrago kamenje, slatkovodni biseri, čisto zlato 14/18k, drago kamenje i dijamanti. Kombinacija ovih plemenitih materijala daje našem nakitu posebnu dubinu i eleganciju", istaknula je dizajnerica.

image
RAJNA RAGUž
image
RAJNA RAGUž

Viktorija, koja je stekla popularnost svojim organskim pristupom keramici, dijeli strast prema ovom mediju. "Rad s glinom je za mene meditativan i daje mi mogućnost povezivanja s prirodom. Drago mi je što mogu spojiti svoju umjetnost s Anitinim dizajnom nakita i stvoriti nešto zaista posebno", izjavila je.

image
RAJNA RAGUž
image
RAJNA RAGUž

Sofisticirane posudice mogu se koristiti za čuvanje nakita, kao dekorativni element ili za neke druge svrhe te dodatno obogaćuje estetiku Juno kolekcije. Juno kolekcija i keramičke posudice dostupne su za narudžbu na web shopom pod kategorijom Juno X.

Linker
17. travanj 2024 12:28