Mila Horvat

 MARKO MIščEVIć/CROPIX
Stoji joj sjajno

Odvažno i glamurozno: Mila Horvat oduševila haljinom koju se ne bi svatko usudio odjenuti

Odvažni look voditeljica je dodatno upotpunila svjetlucavim visećim naušnicama i srebrnim cipelama na petu ukrašenim biserima, dok je dugu smeđu kosu podigla u visoki zaglađeni rep.

Odvažni look voditeljica je dodatno upotpunila svjetlucavim visećim naušnicama i srebrnim cipelama na petu ukrašenim biserima, dok je dugu smeđu kosu podigla u visoki zaglađeni rep.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) u zagrebačkom je Westinu 30. put organizirao završnu godišnju svečanost, Veliki dan hrvatskog sporta, na kojoj su dodijeljene nagrade najuspješnijim sportašicama, sportašima i trenerima u godini na izmaku, a uručena su i priznanja zaslužnim sportskim dužnosnicima za životno djelo. Posebnu je pažnju svojim glamuroznim stylingom privlačila Mila Horvat, koja je ujedno bila i voditeljica gala večeri.

Voditeljica je zablistala dugačkoj elegantnoj haljini dubokog dekoltea prekrivenoj šljokicama, jednim od must have detalja ove sezone. Glamurozni look dodatno je upotpunila statement svjetlucavim visećim naušnicama i srebrnim cipelama na petu ukrašenim biserima, dok je dugu smeđu kosu podigla u visoki zaglađeni rep. Fotografije outfita podijelila je i na društvenim mrežama.

image

Voditeljica je zablistala u glamuroznom izdanju

INSTAGRAM

Mila Horvat slovi za jednu od naših najzgodnijih sportskih novinarki, a u intervjuu koji je dala za Gloriju prošle godine otkrila je i je li joj se ikada netko od sportaša "upucavao". "Ne, s tim nikad nisam imala problema. Uvijek bih se postavljala kao profesionalac i zbog tog oštrog stava nikome nije padalo palo na pamet da prelazi crtu", rekla je Mila.

Otkrila je tada i da je u vezi s jednim Španjolcem koji živi u Londonu, a kroz smijeh je kazala kako nije riječ o slavnom Ikeru Casillasu.

"U vezi sam, ali nije Casillas u pitanju. Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", rekla je novinarka.

Na upit planira li vjenčanje kazala je da joj to trenutno nije u fokusu. "Nisam opterećena time. Kad si s nekim tko ti odgovara, što znači taj papir? Nisam opterećena temama kao što su brak i djeca. Samo je bitno naći nekoga tko je normalan, tko me razumije, tko me opušta, tko mi nije teret... Nekoga tko mi dopušta da dišem i da budem svoja, da smo individualci, a opet zajedno. To sam napokon i pronašla", istaknula je Mila Horvat.

Linker
25. travanj 2024 23:31