Maja Jurovic
Mango i Chloe za špicu

Olja Vori dijeli modne lekcije: Torbica iz Manga i Chloe gležnjače za šetnju špicom

Chloe gležnjače modela Susanna mogu se kupiti u tri nijanse, a poznata Splićanka za svoju je kolekciju odabrala model u crnoj boji, sa zlatnim zakovicama.

Modna prvakinja sa špice, Splićanka Olja Vori, dobro zna kako kombinirati nekoliko stilova u isto vrijeme.

Supruga Igora Vorija snimljena je kako bezbrižno šeće gradom u bijeloj čipkastoj haljini, kao stvorenoj za sunčane dane i uživanje u suncu.

Spica / Zagreb 12.05.2018. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurovic

Pletenu bijelu haljinu sa širokom mini suknjom, dugim rukavima, gumbićima i crnim detaljima, Olja je odjenula uz svoja dva najdraža dodatka - rokerske čizme i okruglu torbicu od bambusa.

Torbice od ratana, slame i bambusa velik su hit sezone, a Olja se, poput brojnih hrvatskih trendseterica, od svoje ne odvaja.

Svoj it-modni detalj za proljetno/ljetnu sezonu Olja je kupila u Mangu, gdje se lijepa okrugla torba prodaje po cijeni od 349, 90 kuna.

Mango

Uz lepršave proljetne kombinacije supruga poznatog sportaša najradije nosi niske motorističke čizme, a ove sezone za oko su joj zapele s potpisom slavne kuće Chloe.

Gležnjače modela Susanna, sa zlatnim zakovicama u obliku cvjetnih motiva, prodaju se po cijeni od 8.777 kuna, a mogu se kupiti u tri različite boje, crnoj, nude i bijeloj.

Net-A-Porter

Metalizirane naočale, još su jedan veliki hit kojim je Olja upotpunila svoju garderobu, a ružičasti se lak za nokte sasvim slučajno odlično nadopunio s bojom cvijeća kojim je poznata Splićanka odlučila ukrasiti dom.

Spica / Zagreb 12.05.2018. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurovic

Linker
18. travanj 2024 14:39