Mama u trendu

Opasno dobra kombinacija: U jednom od rijetkih izlazaka Rihanna pokazala da nije izgubila edge

Iako su se nadali da će proći potpuno inkognito i glazbenica i njen partner bili su dotjerani na svoj specifičan, ležeran način.

Tijekom trudnoće Rihanna je uspostavila sasvim novi trend u trudničkoj modi, ponosno je svugdje pokazivala svoj trbuh, namjerno ga ističući i otkrivajući. Iako su se isprva mnogi pitali što joj se događa, istu su stvar prihvatile, a tko drugi nego trudnice. Sada, nakon što je rodila, povukla se iz javnosti, rijetko je se može vidjeti, što ni ne čudi jer je ova 34-godišnja glazbenica i poduzetnica rodila sinčića prije dva i pol mjeseca.

No i super zaposlena Rihanna našla je vremena i sa svojim partnerom reperom ASAP Rockyjem izašla na spoj. Par je otišao na večeru u restoran u New Yorku, fotografi su ih uhvatili kako izlaze s kasne večere.

image

Rihanna i ASAP Rocky u New Yorku

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako su se nadali da će proći potpuno inkognito i jedan i drugi bili su dotjerani na svoj specifičan, ležeran način.

Rihanna je ovog puta odabrala tamne tonove od glave od pete. Svoj mračniji look izgradila je s nekoliko probranih komada. Korzet sa ‘špicastim‘ poprsjem neodoljivo podsjeća na Madonninu eru s početka devedesetih kada je nosila korzete s potpisom Jeana Paula Gaultiera. Riri se odlučila za tamnu verziju. Uz tako upečatljiv komad, na nogama je imala jednostavne tajice i cipele, a sve je prekrila dugačkim kožnim kaputom u crnoj boji.

image

Rihanna je odabrala crno od glave do pete

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izlazeći iz restorana pokazala je da se odlučila za zlatni beauty look, sa zlaćanim sjenilom i sjajnim Terracotta ružem. Vidjevši fotografe Rihanna je stavila crne neprozirne sunčane naočale koje su savršeno upotpunile ovaj mračni look.

Rocky je bio vrlo elegantan u tamno plavom odijelu s kratkim hlačama, koje je iskombinirao s bijelom majicom s printom te neobičnim tenisicama koje su napravljene kao popularne cipele koledžice.

Linker
17. travanj 2024 21:44