MICHAEL TRAN/AFP
Kakav look!

Oprah Winfrey oduševila modnom kombinacijom: Ljubičasta haljina pristajala joj je kao salivena

Jedna od najutjecajnih žena svijeta, uskoro će proslaviti jubilarni 70. rođendan, a mnogi će reći kako izgleda bolje no ikad.

Jedna od najutjecajnih žena svijeta, uskoro će proslaviti jubilarni 70. rođendan, a mnogi će reći kako izgleda bolje no ikad.

Ni poznata voditeljica nije propustila 81. dodjelu Zlatnih globusa u Los Angelesu. Oprah Winfrey je i ovaj put, oduševila modnim izdanjem i pokazala vitku liniju. Iako će uskoro napuniti 70 godina zablistala je u uskoj ljubičastoj haljini modne kuće Louis Vuitton. Boja haljine nije slučajna, već duže vrijeme slavna voditeljica nosi istu boju u različitim kombinacijama kao svojevrsnu reklamu nedavno predstavljenog filma "Boja purpura"čiji je producent. Prije 38 godina upravo je s tim filmom otvorila svoj glumački put pod redateljskom palicom velikog Stevena Spielberga.

image

Poznata voditeljica oduševila je u haljini modne kuće Louis Vuitton

MICHAEL TRAN/AFP

Uvijek je bila otvorena u svojoj borbi s težinom, a nedavno je otkrila kako je u 15 mjeseci uspjela skinuti više od 20 kilograma. Jednom je svima objavila da je dodirnula dno kada je njezina kućna vaga prvi put pokazala da je prešla težinu od stotinu kilograma. Nikakve dijete joj nisu pomagale, sve dok nije pronašla program koji je fokusiran na promjenu cjelokupnog životnog stila, a ne samo prehrane. A velika podrška u tom nastojanju bio joj je životni partner, publicist Stedman Graham, s kojim je u vezi već 37 godina.

image

Pomagala je drugima, posebice ženama i manjinskim skupinama, a u 15 mjeseci izgubila je 20 kilograma

MICHAEL TRAN/AFP

U velikom nedavnom intervjuu za magazin People istaknula je da ju je nekad jako smetalo što svi neprestano govore o njezinoj težini. "Ismijavanje moje težine trajalo je 25 godina i već je poprimilo oblik javnog sporta. Sa stvarima koje su se pričale o meni i šalama koje su se zbijale na moj račun danas se ne biste mogli samo tako lako izvući", kazala je Oprah.

Poznata voditeljica koja je popularnost i slavu stekla u "Oprah Winfrey Showu" na pragu je osmog desetljeća života, a danas se njezino osobno bogatstvo procjenjuje se na 2,5 milijardi eura. Svojom neposrednošću, srdačnošću i empatijom osvajala je svoje sugovornike u emisiji, ali i publiku diljem svijeta. Velik dio svog života posvetila je pomaganju drugima, posebice ženama i manjinskim skupinama.

Premda se povukla s malih ekrana, njezin je utjecaj još izniman. Posljednji intervju koji je odradila pred kamerama bio je paralelni intervju sa supružnicima Meghan Markle i princom Harryjem, u kojem su oni objasnili svoju odluku o preseljenju u Sjedinjene Američke Države te objasnili svoj odnos s kraljevskom obitelji.

Linker
26. travanj 2024 15:54