Đurđica Vorkapić
 Davor Matota
lukav trik

OPTIČKA VARKA! Na prvi pogled izgleda kao da dizajnerica nosi ultra kratku mini haljinu

Da je ponekad potrebno pogledati dvaput pravi je dokaz nedavni outfit dizajnerice Đurđice Vorkapić čiji je outfit za zagrebačku špicu na prvi pogled izgledao kao vrlo kratka haljina, ali na drugi postaje jasno da se radi o kombinaciji koju bi rado kopirali.

Iako je dizajnerica Đurđica Vorkapić poznata po svojim elegantnim i luksuznim kreacijama, na zagrebačku špicu stigla je u vrlo ležernom izdanju u kojem je u prvi plan stavila košulju koja je na prvi pogled izgledala kao mini haljina. Duži tamnoplavi komad ipak je nosila u kombinaciji s traper hlačicama, koje su se tek nazirale ispod košulje. Kombinacija kratkih hlačica i elegantne košulje odličan je odabir za izlaske - dnevne i večernje - u gradu, a uz njih uvijek je poželjno kombinirati sandale na petu, koje će vizualno "izdužiti" noge.

Spica / Zagreb 05.07.2019. / foto: Davor Matota / Djurdjica Vorkapic
Davor Matota
Đurđica Vorkapić

Predimenzionirana košulja i kratke hlačice odličan su spoj. Niste nikako pretjerali s kratkim hlačicama, a zbog dužine košulje možete slobodno uživati u šetnji ili sjediti opušteno u dugom ispijanju kave.

Lukavi trik slavne dizajnerice izuzetno joj je laskao jer su njezine duge noge bile u zasluženom fokusu.

Linker
17. travanj 2024 17:46