raskošno vjenčanje

Otkrivena četvrta haljina koju je Jennifer Lopez nosila na svadbenom slavlju

I četvrta haljina, duga zlatna kreacija, nosi potpis Ralpha Laurena, koji se zbilja potrudio da mladenka zablista.

Jennifer Lopez odlučila je ispuniti sve svoje snove kad je rije o vjenčanicama pa je uz tri već javnosti poznate imala i četvrtu. Nju je nosila na probnoj ceremoniji večer prije vjenčanja koje se održalo na imanju njenog supruga Bena Afflecka, vrijednom 8.9. milijuna u Georgiji.

I četvrta haljina, duga zlatna kreacija, nosi potpis Ralpha Laurena, koji se zbilja potrudio da mladenka zablista. Spomenuta haljina je duga i elegantna, a krasi je duboko V izrez.

image

Fotografije s vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Svoju dugu smeđu kosu Jennifer je pustila da joj u valovima pada niz leđa.

Četvrtu kreaciju J.Lo je pokazala u svom biltenu On The Jlo, na kojem redovito objavljuje novosti iz svog života, a u posljednje vrijeme posvetila se svom bajkovitom vjenčanju.

Njena glavna vjenčanica u snježno bijeloj boji imala je zadivljujući šlep od šest metara koji se jako dobro vidio i iz fotografija iz zraka koje su procurile u javnost. Šlep je uređen lepršavim komadima tkanine koji svojom delikatnom teksturom podsjećaju na ‘maramice‘.

Čista linija kroja, pripijena uz tijelo naglasila je Jenniferinu frizuru, a osim raskošnog šlepa haljina nije imala gotovo nikakvih ukrasa, osim malo podignutog ovratnika koji joj je potpuno prekrio vrat. Jednostavan veo krasio joj je glavu, a Jen se za veliki dan odlučila podignuti kosu.

Druge dvije haljine do sada nisu viđene u javnosti, a diva ih je nosila nekad tijekom trodnevnog slavlja na privatnom imanju. Fotografije snimljene u bajkovitom okruženju pokazuju da su haljine bogato ukrašene, a svaka ima neku drugačiju specifičnost.

Jedna bijela haljina od satena otvorena je i s prednje i stražnje strane, duboki prorezi ukrašeni su srebrnim vezom koji je dodatno naglasio Jenniferin statement prorez na dekolteu, s kojim se još ranih 2000. upisala u modnu povijest.

Treća haljina potpuna je suprotnost prethodne dvije jer je od vrha do dna urešena našivenim perlicama i lančićima od bisera. U njoj je Jennifer sjedila na romantičnoj ljuljačci kraj upaljenih svijeća i time još više naglasila bajkovitost ove kreacije.

Linker
24. travanj 2024 07:18