Upitan styling

Outfit Maje Šuput posvađao njezine pratitelje: ‘Baci te čizme u smeće‘

Nije se svima svidjelo posljednje Majino modno izdanje...

Pjevačica Maja Šuput ne prolazi nezamijećeno u svojim modnim kombinacijama i najčešće je obožavatelji zasipaju komplimentima. No, posljednji Majin outfit podijelio je mišljenja pa su u komentarima ispod objave svoje negodovanje neki glasno izrazili, dok su drugi stali u Majinu obranu i napisali: "Baš Maju briga za vaše mišljenje!"

"Majo, preslatka si ali te čizme baci u smeće odmah jer ti ne stoje, pa da koštaju milijun eura", "Pojele su te čizme", napisali su neki od komentatora i udijelili joj stilistički savjet - da na njezinu visinu ovakvi modeli cipela ne pristaju.

Inače, pjevačica je nosila mini haljinu s velikim bijelim točkama i cvijetom oko vrata, a "sporni" dio kombinacije su visoke lakirane čizme naglašene siluete koja je naborana. Naravno, neki su se složili da se o ukusima ne raspravlja te da Maji stoji sve - "Mama me je naučila da ako nemaš ništa lijepo za reći da je bolje šutjeti. Žena je zmaj u svakom smislu riječi!", zaključila je jedna obožavateljica ispod fotografije. Za to vrijeme, pjevačica i voditeljica se, sudeći po fotografijama, dobro provodila u ženskom društvu u Beogradu, bez brige o komentarima na društvenim mrežama.

Linker
22. studeni 2023 16:33