Modni izbor dana

Ova satenska high street haljina može se nositi i kao vjenčanica

Španjolska high street kuća lansirala je kolekciju s biranim odjevnim komadima koji se izdvajaju od klasične ponude.

Španjolski high street brend ispunio je svoju Selection kategoriju s profinjenim modnim komadima među kojima se nalaze kvalitetna odijela, elegantne haljine namijenjene posebnim prilikama, fini puloveri kao dio osnovne garderobe te upečatljivi nakit. U Mangovoj kolekciji nalazi se i satenska duga haljina koja se, osim za elegantne prigode, može nositi i kao minimalistička vjenčanica.

Duga haljina od satena krojem prati tijelo, a tanke ukrižane naramenice daju na sofisticiranom i nježnom izgledu. Haljina je otvorenih leđa, što dodatno daje na wow efektu pa može poslužiti kao bridal opcija za nonšalantna, minimalistička i ljetna vjenčanja.

image
FOTOGRAFIJE: PROMO

Njezina cijena od 240 eura također je čini primamljivom vjenčanom opcijom, a nakon toga lako se može uklopiti u nadolazeća slavlja i posebne prilike, osobito jer je riječ o klasičnom dizajnu koji ne prolazi s trendovima. Na web stranici, model je kombiniran i s providnom dolčevitom, čime se prilagođava događajima organiziranima u hladnijim mjesecima. Dostupna je na online stranici Manga.

image

Cijena haljine iznosi 239,99 eura

FOTOGRAFIJE: PROMO
Linker
16. travanj 2024 22:51