Nadia Cvitanović

 JOHN PAVISH
TOPLE I UDOBNE

Ove hlače mogle bi biti novi omiljeni komad sezone, a naša glumica zna kako ih nositi

Nadia Cvitanović i inače je vjerna jednostavnom stilu, a ovog je puta iskombinirala klasičnu crnu dolčevitu, karirani sako i duge smeđe hlače od samta, materijala koji je gotovo idealan za hladniju sezonu.

Nadia Cvitanović i inače je vjerna jednostavnom stilu, a ovog je puta iskombinirala klasičnu crnu dolčevitu, karirani sako i duge smeđe hlače od samta, materijala koji je gotovo idealan za hladniju sezonu.

U zagrebačkom kazalištu Vidra premijerno je prikazana predstava ‘‘Mi tu samo spavamo‘‘ autora Zdravka Odorčića, a na događanju je posebno zablistala glumica Nadia Cvitanović. Simpatična 33-godišnja Splićanka i inače je vjerna jednostavnom stilu, a za ovu je posebnu priliku iskombinirala klasičnu crnu dolčevitu, karirani sako i duge smeđe hlače od samta, materijala koji je idealan za hladniju sezonu.

image

Nadia Cvitanović i inače je vjerna jednostavnom stilu

JOHN PAVLISH

Hlače od samta bez sumnje su komad koji se polako ponovno vraća u modu i privlači poglede gdje god se pojavili. I to nas niti ne čudi. Naime, samt je jedan od bezvremenskih materijala od kojeg je često bila napravljena naša odjeća iz djetinjstva, a savršeno pristaje gotovo svim modnim kombinacijama.

Bez obzira na to biramo li hlače od samta za dnevni look ili večernji izlazak, možemo biti sigurni da će naš outfit izgledati sjajno. Hlače od samta imaju retro štih, ali i raskošnu teksturu koja je idealna za zimske kombinacije.

U bogatoj ponudi high street brendova najviše primjećujemo samterice trapez kroja, ali i cropped modele visokog struka koje najbolje idu na jednobojne dolčevite, blejzere i kožne čizmice na petu.

image

Crna torbica s logom Replay (125,00 eura), Crna majica s visokim ovratnikom Zara (8,95 eura), Oversize sivi sako na preklop Zara (39,95 eura), Trapez hlače od samta Zara (29,95 eura),
Mekani predimenzionalni kaput Zara (59,95 eura), Polučizmice s potpeticom od tekstila Zara (29,95 eura)


Ove hlače dostupne su u mnogim različitim bojama te tako čak i onom najtmurnijem danu mogu podariti dašak vedrine i zaigranosti. Osim crne i smeđe, sve se više mogu pronaći i modeli u bež boji, baby plavoj, ružičastoj i onoj u boji cigle. Isto tako, samt je jedan od onih vrsta materijala koji će svakom našem outfitu dati željenu dinamičnu retro chic notu.

U nedavnom tekstu naša Nikolina Lacković pisala je o tome kako najbolje možemo iskombinirati komade od samta s ostatkom svoje garderobe i pritom izgledati sjajno.

Linker
27. travanj 2024 22:04