Modni izbor dana

Ove sezone biramo modne dodatke s neočekivanim životinjskim uzorkom

Shopper ili obli model - koju birate kao novi stilski adut?

Između izbora torbica minimalističkog ili pak blještavog dizajna obilježenog štrasom i šljokicama, pronašli smo modele koji u prvi plan vraćaju životinjski uzorak, no onaj neočekivani i ne toliko često viđen - torbe koje će idealno upotpuniti jednostavne modne kombinacije i poslužit će kao modno rješenje za one koji ne preferiraju uobičajene dezene.

Za razliku od leopard točkica ili zmijske kože koja je imala svoj trenutak na sceni, kravlji uzorak ne viđamo toliko često u ponudi modnih brendova. Mango i Zara zaigrali su na tu kartu i u nove kolekcije su uključili torbice obilježene ovim uzorkom. Rađene su od prave kože, njihova tekstura je hrapava zbog sitnih dlačica, a jedina razlika je oblik torbica.

image
Promo

Modeli u obliku polumjeseca posljednjih nekoliko mjeseci su iznimno popularni, a takav model ponudio je Mango - torba srednje veličine s kratkim remenom upotpunjena je crnom glatkom kožom, a dolazi po cijeni od 59,99 eura. Zara je pak u životinjskom uzorku ponudila shopper torbu koja je dimenzijama nešto veća pa je prigodnija za dnevne i poslovne prilike.

image

Shopper torba iz Zarine ponude

Kravlji uzorak veže se uz kaubojski stil koji svakog proljeća dolazi na modni raspored - od kaubojskih gležnjača, resica i smeđe kože te trapera, i u novoj sezoni će biti aktualna estetika kojoj se možete prikloniti. Modni dodatak s kravljim uzorkom dobro će se uklopiti u takav look i dati mu dozu suvremenog i drugačijeg stila - za dane kada poželimo nositi nešto otkačenije od klasične crne torbice.

image

Kožna torba sa životinjskim printom Mango (59,99 eura)/torba od kože Zara (79,95 eura)

Promo
Linker
24. travanj 2024 00:11