Animal print

 LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Statement komadi

Ove sezone ponovno nosimo animal print. Evo kako ga najbolje kombinirati

Kapute ili jakne sa životinjskim uzorkom možemo kombinirati s klasičnim bijelim T-shirtom, trapericama visokog struka i gležnjačama. Isto tako, ove su sezone preporod doživjele i visoke čizme s animal printom.

Kapute ili jakne sa životinjskim uzorkom možemo kombinirati s klasičnim bijelim T-shirtom, trapericama visokog struka i gležnjačama. Isto tako, ove su sezone preporod doživjele i visoke čizme s animal printom.

Ako možemo vjerovati trendsetericama, ali i ponudama modnih kuća te high-street brendova, animal print ponovno se vraća u modu. Iako je ovaj uzorak nekada graničio dobrim ukusom jer je simbolizirao prenapadni seksepil danas to više nije slučaj. Bez obzira na to je li riječ o zebra, zmijskom ili pak leopard uzorku, sve prolazi, te su upravo ovi statement komadi idealan izbor za osvježiti svaku modnu kombinaciju. Naime, animal print ima mogućnost svačiji outfit učiniti upečatljivim i dinamičnim, a mi vam donosimo savjete kako ga nositi.

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
GIANLUCA CARRARO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Iako ovo nije modni izbor za svakoga, animal print savršen je odabir za sve one koji su nešto hrabriji kada je riječ o modnom izričaju te se ne libe ponekad ‘‘riskirati‘‘ sa svojom kombinacijom. Naprimjer, kapute ili jakne sa životinjskim uzorkom možemo kombinirati s klasičnim bijelim T-shirtom, trapericama visokog struka i gležnjačama.

Isto tako, ove su sezone preporod doživjele i visoke čizme s animal printom koje su se nosile na modnim pistama, ali i na ulicama. Upravo je ovakav outfit savršen za one koji žele da animal print dominira njihovom garderobom.

image

Crne gležnjače s potpeticom Replay (189 eura)/Kaput Dolce&Gabbana (3650 eura)/Traperice visokog struka Zara (19,99 eura)/Bijeli T-shirt Zara (7,95 eura)/Crna torbica Replay (146 eura)

REPLAY/MYTHERESA/ZARA

S druge strane, postoje i oni koji bi radije ovaj uzorak tek lagano ukomponirali u čitavi outfit. U tom slučaju savršeno su rješenje majice s animal printom ili torbica. Naime, upravo biranje modnih detalja sa životinjskim printom osvježit će jednostavan outfit. U tome slučaju najbolje je birati jednostavnije kombinacije u neutralnim nijansama poput crne, sive ili bež boje.

image

Torba sa životinjskim uzorkom Miu Miu (890 eura)/ Kožne cipele Zara (35,95 eura)/ Pletena haljina uz tijelo Zara (19,99 eura)/ Vuneni kaput Zara (109 eura)

MYTHERESA/ZARA

Ipak, za sve one koji se ne boje riskirati kada je u pitanju moda, kombiniranje više komada s animal printom može biti odličan odabir. Kombinacija životinjskog printa s drugim životinjskim printom ili nekim drugim uzorcima odlična je upravo za postizanje hrabrog i upečatljivog looka koji će privlačiti poglede gdje god se pojavili.

image

Torba sa životinjskim uzorkom Miu Miu (890 eura)/ Satenska haljina s animal printom Zara (39,99 eura)/ Kaput Dolce&Gabbana (3650 eura)/ Čizme s potpeticom Valentino Garavani (1750 eura)

MYTHERESA/ZARA
Linker
27. travanj 2024 23:01