Na premijeri serije

Oversized blejzer je komad koji nosimo ove sezone, a Kate Winslet odabrala ga je za crveni tepih

Poznata britanska glumica odabrala je upravo kombinaciju oversized blejzera i svečanih hlača za pojavljivanje na premijeri HBO serije "The Regime" u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

Sa sigurnošću možemo reći kako je oversized blejzer jedan od omiljenih modnih klasika kojem se uvijek rado vraćamo. Kao i svake sezone dosad, i ovog puta dolaze u mnogim modelima i krojevima, ali najveći broj trendseterica i it djevojaka nosi one u oversized varijantama. S obzirom na to da je riječ o statement komadu koji savršeno pristaje gotovo svim kombinacijama, možemo ga jednako lako nositi u svakodnevnim prilikama, kao i onim svečanijim.

Britanska glumica Kate Winslet odabrala je upravo kombinaciju oversized blejzera i svečanih hlača za pojavljivanje na premijeri HBO serije "The Regime" u kojoj ima jednu od glavnih uloga. Poglede je privlačila u prljavo bijelom sakou poludugih rukava i crnim hlačama, a cijeli styling dodatno je upotpunila poluprozirnim bodijem u obliku korzeta, parom crnih lakiranih špic cipela na kitten potpeticu i dijamantnim visećim naušnicama.

image

Kate Winslet za premijeru je odabrala oversize blajzer i svečane hlače

STEVEN BERGMAN/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Winslet je i inače velika ljubiteljica blejzera i odijela pa je tako nedavno na Vogueov modnom događaju u Londonu oduševila u vrlo sličnom oversized komadu i hlačama koji su se međusobno savršeno slagali u bijeloj nijansi. Oversized blejzer, koji je glumica tom prilikom također namjerno ostavila otkopčan, savršeno se uklopio s formalnim hlačama nešto šireg kroja.

image

Kate Winslet je i na Vogueovom modnom događaju u Londonu nosila sličan oversize blejzer

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK
Linker
14. travanj 2024 05:18